Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Alpha Trust Ανδρομέδα και Τηλέτυπος πραγματοποιούν γ.σ., ενώ οι Πειραιώς Leasing και Εθνική Ασφαλιστική προχωρούν στην καταβολή μερίσματος. Επίσης, οι μετοχές των εταιριών Ερμής και Μπαρμπα Στάθης διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το μέρισμα χρήσης του 2003.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Ξενίας 5-7, Κηφισιά (κτίριο CECIL 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της εταιρίας ALPHA TRUST-ASSET MANAGER FUND Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου, με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν και επίσης του από 31.12.2003 Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρίας, της κατ άρθρο 3 του Ν. 2166/1993 Έκθεσης διαπίστωσης της λογιστικής αξίας της Εταιρίας και της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.

2.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας: α. λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ALPHA TRUST-ASSET MANAGER FUND Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου και β. με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, με σκοπό τη στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών στα δύο δεκαδικά του ευρώ και παράλληλη μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία των ανωτέρω αποφάσεων.

4. Απόφαση περί τακτοποίησης των κλασματικών δικαιωμάτων που θα προκύψουν.

5. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης, προς το σκοπό αυτό.

6. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της συγχώνευσης.

7. Ανανέωση της απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920. 8. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στo ξενοδοχείο ”Hilton”, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 46, του Δήμου Αθηναίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου.

2. Τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού - ενάσκηση δικαιώματος προτιμήσεως.

3. Τροποποίηση των άρθρων 8 και 12 του καταστατικού - δέσμευση μετοχών για την ενάσκηση δικαιωμάτων και την εκπροσώπησή τους στη Γ.Σ.

4. Τροποποίηση του άρθρου 15 του καταστατικού - έκδοση ομολογιακού δανείου με απλή απαρτία και πλειοψηφία Γ.Σ.

5. Τροποποίηση του άρθρου 20 του καταστατικού - σύναψη συμβάσεων δανείου με συνδεδεμένες επιχειρήσεις ή παροχή εγγυήσεων υπέρ αυτών.

6. Άλλες ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το μέρισμα χρήσης 2003, ευρώ 0,13 ανά μετοχή.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το μέρισμα χρήσης 2003, ευρώ 0,40 ανά μετοχή.

Καταβολή μερισμάτων

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜ/ΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ: 0,35 ευρώ.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: 0,15 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Φεβρουάριος).

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία HellasCom SA πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα: ”Έξυπνα κτίρια Νέας Γενιάς: Τι αλλάζει στην τεχνολογική υποδομή των σημερινών κτιρίων”, στις 12:30 μ.μ., στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων (Απρίλιος).

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v