Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Βιοσώλ πραγματοποιεί επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, ενώ η εταιρία Τεγόπουλος προχωρά στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2003. Στο διεθνή χώρο, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών δεικτών, καθώς και στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 13:30, στην έδρα της εταιρίας (οδός Ελ. Βενιζέλου 3-5 Ταύρος Αττικής), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προσαρμογή του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας στο πραγματικό ύψος του λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης αυτού.

2. Τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού, σύμφωνα με το άρθρο 13α του Κ.Ν. 2190/20.

3. Τροποποίηση του Πίνακα Προορισμού Νέων Κεφαλαίων που προήλθαν από την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου (έγκριση της σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου).

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Ημερίδες

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Σχέσεων µε Επενδυτές (Hellenic Investor Relations Institute - H.I.R.I.) διοργανώνει ηµερίδα µε θέµα: ”Εταιρική κοινωνική ευθύνη”, στις 17:00 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του ΧΑ (Σοφοκλέους 10, Αθήνα).

Καταβολή μερισμάτων

Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.: 0,13 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Στο πλαίσιο του SAP Business Forum 2004, η SAP Hellas διοργανώνει συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των τελευταίων λύσεων και πρακτικών, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την τεχνολογία, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας, στις 14:30, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental (αίθουσα ”Athenaeum”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Μάρτιος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Απρίλιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ΄τρίμηνο).

- Νέες κατασκευές (Μάρτιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Απρίλιος).

- Λιανικές πωλήσεις (Μάρτιος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v