Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Fanco πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Νίκας διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής. Επίσης, η εταιρία F.G. Europe προχωρά στην καταβολή μερίσματος 0,06 ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

FANCO A.E.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, καθώς και κεφαλαιοποίηση έκτακτων αποθεματικών και ανάλογη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια καταβολής μετρητών και έκδοση νέων μετοχών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, λόγω των ως άνω αυξομειώσεων του μετοχικού κεφαλαίου και κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΝΙΚΑΣ ΑΕ” διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 3 ευρώ, η οποία προήλθε από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Καταβολή μερισμάτων

F.G.EUROPE A.E.: 0,06 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

Εμπορευματικές συναλλαγές (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2004).

Διεθνείς εξελίξεις

Διάφορα

Πραγματοποιούνται στο Στρασβούργο οι εργασίες του Β’ Μέρους της Συνόδου του έτους 2004 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v