Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Intracom και Μοχλός πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ 1.436.800 νέες (ΚΟ) μετοχές της Κτήμα Λαζαρίδη. Επίσης, ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της Δέλτα Project για την εισαγωγή των μετοχών της στη ΝΕΧΑ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση κοινού ή/και μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του δανείου.

ΜΟΧΛΟΣ Α. Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας (οδός Σολωμού 20 - Άλιμος Αττικής), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για έκδοση Κοινού μη Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, με δικαίωμα απόληψης τόκου από τους ομολογιούχους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003, μέχρι ποσού κατ’ ανώτατο όριο 30.000.000 ευρώ, όπως ειδικότερα θα προσδιοριστεί με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του παραπάνω Ομολογιακού Δανείου.

2. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

3. Άλλες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Δέλτα Project: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.436.800 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (α΄τρίμηνο 2004).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Μάρτιος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α΄ τρίμηνο).

- Λιανικές πωλήσεις (Μάρτιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάρτιος).

Σάββατο 24/4

Διάφορα

Η Ένωση Τραπεζών διοργανώνει σεμινάριο για τραπεζικά θέματα, που πραγματοποιείται στο Ιστορικό Μουσείο, στην Ύδρα.

Κυριακή 25/4

Διάφορα

Διαρκεί το σεμινάριο για τραπεζικά θέματα, που διοργανώνει η Ένωση Τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v