Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Arrow πραγματοποιεί γ.σ., ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της Δέλτα Project για την εισαγωγή των μετοχών της στη ΝΕΧΑ. Επίσης, οι μετοχές της Σωλ. Κορίνθου είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ, ενώ οι μετοχές της Ελληνική Επενδυτική διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία μετοχής.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ARROW Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:30, στην Αθήνα, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Κανάρη 24, 4ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του πίνακα διάθεσης για την τέταρτη εταιρική χρήση (1.1.2003 έως 31.12.2003) και ειδικότερα του Ισολογισμού μετά των Αποτελεσμάτων Χρήσης, του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων και του Προσαρτήματος μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της τέταρτης εταιρικής χρήσης (1.1.2003 έως 31.12.2003).

3. Έγκριση αμοιβών - αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την τέταρτη εταιρική χρήση (1.1.2003 έως 31.12.2003).

4. Προέγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την πέμπτη εταιρική χρήση (1.1.2004 έως 31.12.2004).

5. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας για την πέμπτη εταιρική χρήση (1.1.2004 έως 31.12.2004).

6. Ανάκληση υφιστάμενης απόφασης και λήψη νέας απόφασης για αγορά ιδίων Μετοχών της Εταιρείας μέχρι ποσοστού 10% του συνολικού αριθμού αυτών.

7. Λήψη απόφασης για μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές, και τροποποίηση των άρθρων 5 και 7 του Καταστατικού.

8. Έγκριση των πράξεων της Διοίκησης της εταιρείας σχετικά με τη συμμετοχή της σε μετοχές άλλων εταιρειών.

9. Προέγκριση για την ανανέωση και τροποποίηση της σύμβασης διαχείρισης με την PROTON ASSET MANAGEMENT ΑΕΠΕΥ.

10. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ): Ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συνδέσμου, στις 19:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα Grand Ballroom), στη Θεσσαλονίκη.

Δημόσιες εγγραφές

Δέλτα Project: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,78. Η περίοδος έναρξης διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Διευκρινίζεται ότι βάσει της αριθ. 24/273/10.6.2003 απόφασης της Ε.Κ., τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για την συνεδρίαση του Χ.Α. της 22/4/2004 ορίζονται ως εξής: +12% στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του ΧΑ (21/4/2004): ευρώ 0,85 και –12% επί της προσαρμοσμένης τιμής της μετοχής που προκύπτει: ευρώ 0,80.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,50 ευρώ (από 3,13 ευρώ).

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:30 μ.μ., στα γραφεία της (Αμαλίας 54, 2ος όροφος), όπου θα αναπτυχθούν οι προθέσεις της νέας διοίκησης για τη μελλοντική πορεία και τους στόχους του Ομίλου, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Με την ευκαιρία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσής του, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 11:30 π.μ., στα γραφεία του συνδέσμου (Πλ. Μοριχόβου 1, Θεσσαλονίκη, 6ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v