Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Alpha Trust Asset Manager Fund, Ανδρομέδα, Τεγόπουλος και Πετρόπουλος, ενώ η EFG Eurobank Ergasias προχωρά στην καταβολή μερίσματος. Επίσης, οι εταιρίες Τεχνοδομή, Λεβεντέρης, Kego, Περσεύς και Κεραμεία Αλλατίνη αλλάζουν χρηματιστηριακό κλάδο, ενώ εκποιούνται 200.000 (ΚΟ) μετοχές της Εργάς.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

F.G. EUROPE: 0,06 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA TRUST ASSET MANAGER FUND Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ξενίας 5-7, Κηφισιά (κτίριο Cecil, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την εταιρία ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν, και επίσης του από 31.12.2003 Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρίας, της κατ’ άρθρο 3 του Ν.2166/1993 Έκθεσης διαπίστωσης της λογιστικής αξίας της Εταιρίας και της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς το σκοπό αυτό.

3. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της συγχώνευσης.

4. Άλλες ανακοινώσεις.

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ξενίας 5-7, Κηφισιά (κτίριο Cecil, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της εταιρίας ALPHA TRUST-ASSET MANAGER FUND Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου, με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν και επίσης του από 31.12.2003 Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρίας, της κατ’ άρθρο 3 του Ν. 2166/1993 Έκθεσης διαπίστωσης της λογιστικής αξίας της Εταιρίας και της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας: α. λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ALPHA TRUST-ASSET MANAGER FUND Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου και β. με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, με σκοπό τη στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών στα δύο δεκαδικά του ευρώ και παράλληλη μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία των ανωτέρω αποφάσεων.

4. Απόφαση περί τακτοποίησης των κλασματικών δικαιωμάτων που θα προκύψουν.

5. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης, προς το σκοπό αυτό.

6. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της συγχώνευσης.

7. Ανανέωση της απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920.

8. Άλλες ανακοινώσεις.

Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στα γραφεία της εταιρίας, Μίνωος 10-16, Ν. Κόσμος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων χρήσεως 2003.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις πράξεις τους που έγιναν στην υπόλογη χρήση.

3. Εκλογή Ελεγκτών για τη χρήση 2004.

4. Αμοιβές μελών Δ.Σ.

5. Αγορά ιδίων μετοχών.

6. Άλλες Ανακοινώσεις.

Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της, Ιερά οδός 96, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών της εταιρίας για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 1/1 - 31/12/2003.

2. Έγκριση του Ισολογισμού της 31/12/2003, του λογαριασμού Αποτελέσματα Χρήσεως και του Πίνακα Διανομής Κερδών 2003 της εταιρίας.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για την περίοδο 1/1 - 31/12/2003.

4. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για τη χρήση 1/1 - 31/12/2004 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Καθορισμός των αμοιβών των μελών του Δ.Σ. και των μισθών αυτών που προσφέρουν πραγματικές υπηρεσίες στην εταιρεία με σύμβαση μισθώσεως εξηρτημένης εργασίας.

6. Έγκριση συναλλαγών με συνδεδεμένες εταιρίες.

7. Άλλα θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Διάφορα

- Ολοκληρώνεται το διάστημα αποδοχής της δημόσιας πρότασης της Alpha Bank για την απόκτηση μετοχών της Alpha Leasing στην τιμή των 6,50 ευρώ μετά τη σχετική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Εταιρικές πράξεις

* Πραγματοποιούνται οι κάτωθι αλλαγές στους κλάδους των εισηγμένων εταιριών:

- Τεχνοδομή: μεταφέρεται από τον κλάδο των ”Κατασκευών” στον κλάδο ”Ενοικιάσεις Μεταφορικών Μέσων”.

- Ν. Λεβεντέρης: μεταφέρεται από τον κλάδο ” Μεταλλικά Προϊόντα” στον κλάδο ” Βασικά Μέταλλα”.

- Kego: μεταφέρεται από τον κλάδο ”Χονδρικό Εμπόριο” στον κλάδο ”Ζωοτροφές”.

- Περσεύς: μεταφέρεται από τον κλάδο ”Τρόφιμα” στον κλάδο ”Ζωοτροφές”.

- Intersonic: μεταφέρεται από τον κλάδο ”Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριοτήτων” στον κλάδο ”Ψηφιακά Μέσα Εγγραφής”.

- Κεραμεία Αλλατίνη: μεταφέρεται από τον κλάδο ”Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριοτήτων” στον κλάδο ”Μη Μεταλλικά Ορυκτά και Τσιμέντα”.

Επίσης, δημιουργούνται δύο νέοι κλάδοι, με την ονομασία ”Ζωοτροφές” και ”Ψηφιακά Μέσα Εγγραφής”. Η πρώτη περιλαμβάνει δύο (2) μετοχές και η δεύτερη μία (1) μετοχή.

* Η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΕ”, μεταφέρεται στην Αγορά Δ΄ (3-ωρη συνεχής διαπραγμάτευση).

* Σύμφωνα με την αριθ. 202/11.3.2004 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 200.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΡΓΑΣ AΤE” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% και κατώτατο -5% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της συνεδρίασης του ΧΑ της 19/4/2004.

Καταβολή μερισμάτων

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS AE: 0,6 ευρώ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v