Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Αγροτική Ασφαλιστική και Τηλέτυπος πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ η εταιρία Νίκας προχωρά στην καταβολή μερίσματος. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 31.512 νέες (ΚΟ) μετοχές της Δάριγκ και οι 9.010 νέες (KO) μετοχές της S & B, που προέκυψαν αντίστοιχα από μετατροπή ομολογιών του ΜΟΔ και από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα επί της Λ. Συγγρού 163 ιδιόκτητα γραφεία της εταιρίας (5ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Yποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, καθώς και των ενοποιημένων τοιούτων (Iσολογισμού, Λoγαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσης και του Προσαρτήματος επ’ αυτών) της Χρήσης 1.1 -31.12.2003, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Εταιρίας από κάθε ευθύνη για τη διαχείριση της Χρήσης 2003.

3. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ελεγκτών για τη Χρήση 2004 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

4. Έγκριση αμοιβών - αποζημιώσεων - παροχών, που χορηγήθηκαν προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κατά τη χρήση 2003 και προέγκριση για την επόμενη χρήση 2004.

5. Επικύρωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αναπλήρωση παραιτηθέντων μελών του.

6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός των ιδιοτήτων των μελών του (Ν.3016/2002, όπως τροποποιήθηκε).

7. Αγορά ιδίων μετοχών προς στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους (άρθρο 16 Ν. 2190/20).

8. Παροχή άδειας (προέγκριση) σύναψης σύμβασης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και καθορισμός της αμοιβής - αποζημίωσης που θα καταβάλλεται σ’ αυτόν (άρθρο 23α παρ. 2 Κ.Ν. 2190/1920).

9. Παροχή άδειας προς τα μέλη του Δ.Σ. και τους Διευθυντές της Εταιρίας για συμμετοχή τους στα Δ.Σ. ή στις Διευθύνσεις Εταιριών του Ομίλου ΑΤΕ (άρθρο 23 παρ. 1 Κ.Ν. 2190/1920).

10. Διάφορα θέματα- ανακοινώσεις - εγκρίσεις.

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Hilton, με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης την έκδοση ομολογιακού δανείου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 31.512 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Ο.ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ ΑΒΝΕ”, που προέκυψαν από μετατροπή ομολογιών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού της Δανείου. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 28.500.134 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 9.010 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ”S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών μετοχών (stock option plan) από μέλη του ΔΣ και ανώτερα στελέχη της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, ως εξής: α) 5.800 (ΚΟ) μετοχές σε τιμή διάθεσης μετοχής ΕΥΡΩ 6,19 και β) 3.210 (ΚΟ) μετοχές, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 6,11. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 30.151.190 (ΚΟ) μετοχές.

* Η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΕ”, μεταφέρεται στην Αγορά Δ΄ (3-ωρη συνεχής διαπραγμάτευση).

Καταβολή μερισμάτων

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: 0,2 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών – εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Φεβρουάριος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Μάρτιος).

- Κατασκευές νέων κατοικιών (Μάρτιος).

- Άδειες κατασκευών (Μάρτιος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάρτιος).

Αγγλία

- Ανεργία (Μάρτιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v