Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Fanco και Vivere πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, οι μετοχές των εταιριών Βαρβαρέσος, Alfa Alfa Energy και Medicon διαγράφονται από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχουν, λόγω μεταφοράς τους από το χρονισμό μακράς διάρκειας στο χρονισμό βραχείας διάρκειας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

FANCO Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, καθώς και κεφαλαιοποίηση έκτακτων αποθεματικών και ανάλογη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια καταβολής μετρητών και έκδοση νέων μετοχών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, λόγω των ως άνω αυξομειώσεων του μετοχικού κεφαλαίου και κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

VIVERE A.E.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο Αγρίνιο, στα γραφεία της εταιρίας (Πλατεία Παναγοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση όρων και λοιπών θεμάτων σχετιζόμενων με τη Σύμβαση Συγχώνευσης της Εταιρείας με απορρόφηση της κατά το 100% θυγατρικής της μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

2. Παροχή εξουσιοδότησης σε μέλος του ΔΣ για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης Συγχώνευσης και την τήρηση των διατυπώσεων δημοσιότητας.

3. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Διάφορα

Λόγω της μεταφοράς των μετοχών ”ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ (ΚΑ)”, ”ALFA ALFA ENERGY ΑΒΕΕ (ΚΟ)” και ”MEDICON ΕΛΛΑΣ ΑΕ (ΚΟ)” από το χρονισμό μακράς διάρκειας στο χρονισμό βραχείας διάρκειας προβλέπεται η διαγραφή των συγκεκριμένων μετοχών από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχουν.

Πιο συγκεκριμένα :

* Η μετοχή ”ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ (ΚΑ)” διαγράφεται από τον Δείκτη Κλωστοϋφαντουργίας και αντικαθίσταται από τη μετοχή ”ΜΑΞΙΜ - ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΕ (ΚΑ)”.

* Η μετοχή ”MEDICON ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΚΟ)” διαγράφεται από τον Δείκτη Χονδρικού Εμπορίου και αντικαθίσταται από τη μετοχή ”ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕ (ΚΟ)”.

* Η μετοχή ”ALFA ALFA ENERGY ΑΒΕΕ (ΚΑ)” διαγράφεται από τον Βιομηχανικό Δείκτη και αντικαθίσταται από τη μετοχή ”ΦΙΕΡΑΤΕΞ ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ ΑΕ (ΚΟ)”.

* Η μετοχή ”ALFA ALFA ENERGY ΑΒΕΕ (ΚΑ)” διαγράφεται από τον Δείκτη Μη Μεταλλικών Ορυκτών και Τσιμέντων χωρίς την άμεση αντικατάστασή της από άλλη μετοχή.

Επίσης, μεταφέρονται από το χρονισμό βραχείας διάρκειας (τρίωρη συνεχή διαπραγμάτευση) στον χρονισμό μακράς διάρκειας (πεντάωρη συνεχή διαπραγμάτευση) οι κατωτέρω ένδεκα (11) μετοχές:

* ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΕΒΕ (ΚΑ)

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ – Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ (ΚΟ)

* ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ (ΠΟ)

* ΕΛΑΪΣ ΑΕ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙ. ΕΠΙΧ. (ΚΟ)

* ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΕΕ (ΚΟ)

* MICROMEDIA-ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ ΑΕ (ΚΟ)

* ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕ (ΚΑ)

* ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΕ (ΚΑ)

* ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ (ΚΟ)

* ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ (ΚΟ)

* ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (ΚΟ)

Οι αλλαγές αυτές στο καθεστώς διαπραγμάτευσης θα ισχύσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Φεβρουάριος).

- Κατανομή κονδυλίων (Μάρτιος).

- Λιανικές πωλήσεις (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v