Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Μ. Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.600.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της Fitco, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ, ενώ ξεκινά η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 6.000.000 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας Eurobrokers με τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης 2,40 ευρώ. Επίσης, η τράπεζα Πειραιώς προχωρά στην αποκοπή μερίσματος 0,30 ευρώ.

Η ατζέντα της Μ. Πέμπτης
Σήμερα, Μ. Πέμπτη

Αποκοπές μερισμάτων

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ: 0,30 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΟΡΑ” του ΧΑ, στον κλάδο ”ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ”, οι 6.000.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ μετοχής ”ΕΥΒΡΚ”, κωδικό ISIN GRS479003006 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης ευρώ 2,40. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.600.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”FITCO AE”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ λόγω αναδοχής του κλάδου ράβδων & σωλήνων ορειχάλκου της εταιρίας ”ΧΑΛΚΟΡ ΑΕ”. Αύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής σε ευρώ 1,11 (από ευρώ 0,32). Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 10.350.000 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,11 ευρώ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Μάρτιος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Φεβρουάριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Φεβρουάριος).

Αγγλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Φεβρουάριος).

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Τράπεζα της Αγγλίας.

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v