Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Fanco, Veterin, Yalco, Ελληνικά Πετρέλαια και Multirama πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι Alpha Bank και Εθνική Ασφαλιστική προχωρούν στην αποκοπή μερίσματος. Επίσης, η εταιρία Αλουμύλ Μυλωνάς πραγματοποιεί επενδυτική ημερίδα όπου θα παρουσιαστούν τα πρόσφατα αποτελέσματα, καθώς και οι προοπτικές των επόμενων ετών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπές μερισμάτων

ALPHA BANK AE: 0,60 ευρώ.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΕ: 0,15 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

FANCO A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, καθώς και κεφαλαιοποίηση έκτακτων αποθεματικών και ανάλογη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια καταβολής μετρητών και έκδοση νέων μετοχών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, λόγω των ως άνω αυξομειώσεων του μετοχικού κεφαλαίου και κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

VETERIN A.B.E.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση ομολογιακού δανείου και μετατροπή του υπάρχοντος κοινοπρακτικού δανείου σε ομολογιακό

2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

YALCO ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο 5ο χλμ. της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 5 του Κ.Ν. 2190/1920.

MULTIRAMA Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, επί του 23ου χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση άρθρου 3 (Σκοπός) του Καταστατικού της Εταιρίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Διάφορα

Το CitiGold Wealth Management της Citibank, πραγματοποιεί ενημερωτική ομιλία με θέμα: ”Αγορά ακινήτων στην Ελλάδα και την Ευρώπη – Προοπτικές και αποδόσεις”, στις 18:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο The Margi, (Λητούς 11, Βουλιαγμένη).

Η Microsoft Ελλάς πραγματοποιεί την εκδήλωση ”Ημερίδα Longhorn Developer Preview”, στις 09:30-18:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Ημερίδες

H εταιρία Αλουμύλ Μυλωνάς, σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, πραγματοποιεί επενδυτική ημερίδα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στα πλαίσια των ουσιωδών αρχών εταιρικής διακυβέρνησης που έχει θεσπίσει το Χρηματιστήριο Αθηνών. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα πρόσφατα επιτυχή αποτελέσματα και οι προοπτικές των επόμενων ετών.

Οικονομικά στοιχεία

- Έρευνα εργατικού δυναμικού (δ΄τρίμηνο 2003).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Φεβρουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Μάρτιος).

Γαλλία

- Ανεργία (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική εμπιστοσύνη (Μάρτιος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v