Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Micromedia Μπριτάννια και Vivere, ενώ ξεκινά η διαπραγμάτευση των 14,86 εκατ. μετοχών της Γενικής Τράπεζας. Επίσης, ανακοινώνονται οι εμπορευματικές συναλλαγές, καθώς και ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Ιανουαρίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

MICROMEDIA - ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:30, στα γραφεία της εταιρίας, στον Πειραιά, επί των οδών Φωκαίας - Αιγίνης και Μικράς Ασίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Παράταση του χρόνου αποπληρωμής-λήξης των ομολογιών (νέα ημερομηνία λήξης 04/06/2004) με αντίστοιχη τροποποίηση του δεύτερου όρου του κοινού ομολογιακού δανείου που εκδόθηκε δυνάμει της από 15/2/2001 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

VIVERE Α.Ε.: Α/ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Αγρίνιο (Πλατεία Παναγοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση όρων και λοιπών θεμάτων σχετιζόμενων με τη Σύμβαση Συγχώνευσης της Εταιρείας με απορρόφηση της κατά το 100% θυγατρικής της μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ”ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”.

2. Παροχή εξουσιοδότησης σε μέλος του ΔΣ για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης Συγχώνευσης και την τήρηση των διατυπώσεων δημοσιότητας.

3. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Β/ Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Αγρίνιο (Πλατεία Παναγοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.

2. Προσαρμογή της προθεσμίας ενάσκησης του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των μετόχων στις διατάξεις του ΚΝ 2190/1920 και τροποποίηση του άρθρου 9 του Καταστατικού της εταιρείας.

3. Επέκταση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρείας.

4. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρείας.

5. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Διάφορα

Πραγματοποιείται η δημόσια παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του Ελληνικού Εμπορίου 2003, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου διοικήσεως της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου 82-84, Αθήνα).

Εταιρικές Πράξεις

Ξεκινά σήμερα η διαπραγμάτευση των 14.857.143 νέων μετοχών της Γενικής Τράπεζας, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με παραίτηση των παλαιών μετόχων υπέρ των μετόχων της Societe Generale.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v