Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η Vivere πραγματοποιεί γ.σ., ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της Alpha Γκρίσιν για την εισαγωγή της στην Παράλληλη του ΧΑ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι μετοχές των Ελβιεμέκ και Ιντραμέτ, ενώ οι μετοχές της Ελινόϊλ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +12%, το οποίο επεκτείνεται έως +18%.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

VIVERE A.E.: Α/ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρείας στο Αγρίνιο (Πλ. Παναγοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση όρων και λοιπών θεμάτων σχετιζόμενων με τη Σύμβαση Συγχώνευσης της Εταιρείας με απορρόφηση της κατά το 100% θυγατρικής της μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ”ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”.

2. Παροχή εξουσιοδότησης σε μέλος του ΔΣ για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης Συγχώνευσης και την τήρηση των διατυπώσεων δημοσιότητας.

3. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Β/ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12.00, στα γραφεία της εταιρείας στο Αγρίνιο (Πλ. Παναγοπούλου), με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.

2. Προσαρμογή της προθεσμίας ενάσκησης του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των μετόχων στις διατάξεις του ΚΝ 2190/1920 και τροποποίηση του άρθρου 9 του Καταστατικού της εταιρείας.

3. Επέκταση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρείας.

4. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρείας.

5. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Δημόσιες εγγραφές

Alpha Γκρίσιν Infotech: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 17 Μαρτίου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ” του ΧΑ, στον κλάδο ”METAΛΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ”, οι 21.700.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΙΝΤΡΑΜΕΤ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ μετοχής ”ΙΝΜΕΤ”, κωδικό ISIN GRS478003007 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης ευρώ 1,90. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΟΡΑ” του ΧΑ, στον κλάδο ”ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ”, οι 6.722.100 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ’ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΕΛΛΗΝ. ΒΙΟΜ. ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ & ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΑΕ’, ονομαστικής αξίας ευρώ 1,47, με κωδικό ΟΑΣΗΣ μετοχής ”ΕΛΒΙΟ”, κωδικό ISIN GRS250073004 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης ευρώ 4,50.

Σύμφωνα με την απόφαση 12/191/30.5.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας θα γίνεται για διάστημα ενός (1) μηνός στην Αγορά Γ΄ (”Υπό Επιτήρηση Διαπραγμάτευση”) και το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο για τις 3 πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΙΝΟΪΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +12%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η υπ’ αριθ. 3/216/17.5.2001 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +18%.

Οικονομικά στοιχεία

- Στοιχεία οικοδομικής δραστηριότητας (Νοέμβριος).

Συνεντεύξεις τύπου

Συνάντηση γνωριμίας με τους οικονομικούς συντάκτες πραγματοποιεί ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστος Φώλιας, στις 13.00, στο υπουργείο (αίθουσα δημοσιογράφων, 6ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v