Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.607.927 νέες (ΚΟ) μετοχές της Intracom, οι οποίες προήλθαν από την ΑΜΚ, ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της Eurobrokers για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Δημόσιες εγγραφές

Eurobrokers: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης και ο υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, Αναστάσιος Νεράτζης, πραγματοποιούν συνάντηση γνωριμίας με τους διαπιστευμένους Δημοσιογράφους, στις 12:00, στην αίθουσα συνεντεύξεων του υπουργείου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.607.927 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”INTRAKOM ΑΕ”, ονομαστικής αξίας ευρώ 2,11 η καθεμία, οι οποίες προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά ευρώ 3.392.725,97, κατόπιν άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών από 592 συνολικά δικαιούχους, σύμφωνα με τις αποφάσεις των από 28/06/2000, 18/07/2001 και 12/06/2002 Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων της Εταιρίας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Τιμές εισαγωγών – εξαγωγών (Φεβρουάριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Φεβρουάριος).

- Κατανομή κονδυλίων (Φεβρουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Δημοσίευση του μηνιαίου δελτίου (Μάρτιος) από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v