Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Ελινόιλ στην Κύρια Αγορά, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 506.750 νέες (ΚΟ) μετοχές της Πουλιάδης. Επίσης, ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της Eurobrokers για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, ενώ η Εθνική Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου προχωρά στην καταβολή μερίσματος.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Δημόσιες εγγραφές

Eurobrokers: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Διάφορα

Το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Σχέσεων με Επενδυτές (Hellenic Investor Relations Institute - HIRI), διοργανώνουν σεμινάριο αναφορικά με τις σχέσεις μεταξύ επενδυτών και εισηγμένων στο ΧΑ εταιριών, που πραγματοποιείται στις 18:00, στην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Το σεμινάριο απευθύνεται στους υπεύθυνους σχέσεων με επενδυτές, στους οικονομικούς διευθυντές και σε εκπροσώπους χρηματιστηριακών εταιριών.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ” του ΧΑ, στον κλάδο ”ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ”, οι 9.400.000 (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΙΝΟΪΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ μετοχής ”ΕΛΙΝ”, κωδικό ISIN GRS477001002 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης ευρώ 6,80. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 506.750 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ”, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά ευρώ 152.025 λόγω άσκησης από τους 185 δικαιούχους (Δ/ντα Σύμβουλο, τα Διευθυντικά στελέχη και τους λοιπούς υπαλλήλους), δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών, με τιμή διάθεσης 0,50 ευρώ βάσει του εγκριθέντος προγράμματος stock option, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της 30 Ιουνίου 2003.

Καταβολή μερισμάτων

ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ: 0,1 ευρώ.

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια εφαρμογής των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης και με σκοπό την ευρεία ενημέρωση των επενδυτών για τις εξελίξεις του Ομίλου και τις προοπτικές του, η διοίκηση της Νότος Com Συμμετοχές παρουσιάζει τις επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις της χρήσης 2003, καθώς και τις προοπτικές για το έτος 2004, σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 12:00, στην αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ολυμπία).

Η εταιρία Ελγέκα πραγματοποιεί παρουσίαση, στα πλαίσια των παρουσιάσεων για εισηγμένες εταιρίες που οργανώνει η εταιρία Organotecnica S.A., στις 14:00-15:00, στην Πλατεία Μαβίλη και Δορυλαίου 10-12, Αθήνα (4ο όροφος).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Ιανουάριος).

- Προσωρινά στοιχεία εθνικών λογαριασμών (δ΄τρίμηνο).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη χονδρικού εμπορίου (Φεβρουάριος).

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιανουάριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v