Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των μετοχών της Comm Group λόγω συγχώνευσης, ενώ παύει η διαπραγμάτευση της Marfin Classic και διαγράφεται από τον Δείκτη Επενδύσεων. Επίσης, η εταιρία Alpha Γκρίσιν πραγματοποιεί παρουσίαση της αναπτυξιακής της πορείας με αφορμή την εισαγωγή της στο ΧΑ, ενώ λήγει η περίοδος εξαγοράς του 2,17% της Παπαστράτος από την Philip Morris.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των μετοχών της εταιρίας ”COMΜ GROUP ΑE ΣΥΜ/ΧΩΝ ΥΠΗΡ. ΜΑΖ.ΕΝΗΜ.&ΕΠΙΚ.”, λόγω συγώνευσης με απορρόφηση της εισηγμένης εταιρίας ”MΑRFIN CLASSIC ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ” και της ”MARITIME AND FINANCIAL INVESTMENTS AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”.

* Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ της μετοχής της εταιρίας ”MARFIN CLASSIC ΑΕΕΧ” και διαγράφεται από τον Δείκτη Επενδύσεων στον οποίο συμμετέχει, λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ”COMM GROUP AE ΣΥΜ/ΧΩΝ ΥΠΗΡ. ΜΑΖ.ΕΝΗΜ.&ΕΠΙΚ.”.



* Λήγει η περίοδος εξαγοράς του 2,17% (ήτοι 579.449 μετοχές) του μετοχικού κεφαλαίου της Παπαστράτος από την Philip Morris Holland BV.

Παρουσιάσεις

Εν όψει της εισόδου της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η εταιρία Alpha Γκρίσιν – Infotech πραγματοποιεί παρουσίαση της αναπτυξιακής της πορείας, στις 14:00, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, αίθουσα Pacific.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου.

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v