Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες EFG Eurobank Ergasias, ΟΤΕ, Τιτάν, S & B, F.G. Europe και Μυτιληναίος ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους, ενώ οι Δομική Κρήτης και Π & Κ πραγματοποιούν γ.σ. Επίσης, ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Ίλυδα στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του ΧΑ, ενώ εκποιούνται 80.000 (ΚΑ) μετοχές της Μουριάδης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο Ηράκλειο, στην έδρα της εταιρίας Κορωναίου 14, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου α) με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και διανομή δωρεάν μετοχών και β) με καταβολή μετρητών.

2. Τροποποίηση άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Π&Κ Α.Ε.Ε.Χ.: 4η Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, στον τρίτο όροφο του επί της οδού Μιχαλακοπούλου 91 Μεγάρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της τέταρτης εταιρικής χρήσης, από 01.01.2003 έως 31.12.2003, και των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών της Εταιρίας.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2003.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών εταιρικής χρήσης 2004 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ” του ΧΑ, στον κλάδο ”ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ”, οι 4.000.000 (ΚO) μετοχές της εταιρίας ’ΙΛΥΔΑ ΑΕ ΣΥΣΤΗΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ’, με κωδικό ΟΑΣΗΣ μετοχής ”ΙΛΥΔΑ”, κωδικό ISIN GRS475003000, και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης ευρώ 4,00. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Εκποιούνται, σύμφωνα με την αριθ. 140/6.2.2004 Απόφαση του Γενικού Δ/ντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, 80.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ”ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΑΕ”, σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% (και κατ’ επέκταση +18%) και κατώτατο -10% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του ΧΑ της 26/2/2004.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα συνολικά αποτελέσματα έτους.

- Οι εταιρίες ΟΤΕ και Τιτάν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για το 2003.

- Η εταιρία Μυτιληναίος ανακοινώνει τα οικονομικά μεγέθη του 2003, τόσο σε απλό όσο και σε ενοποιημένο επίπεδο για τη μητρική και τις θυγατρικές, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΛΒΟ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων Νοεμβρίου.

Παρουσιάσεις

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, παρουσιάζει ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC), την πρόοδο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στις 10:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Συνεντεύξεις τύπου

Η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά διοργανώνει συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του έτους 2003, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας (Αμερικής 21Α).

Η F.G. Europe πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας στο 2003, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Esperia Palace Hotel, αίθουσα ”Ολυμπία” (Σταδίου 22).

Η Info-Quest πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με αντικείμενο τις προοπτικές των δραστηριοτήτων της εταιρίας στο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών (Q-Telecom), στις 12:30, στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Ιανουάριος).

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v