Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Alpha Bank, ΔΕΗ, τράπεζα Κύπρου, ΕΛΠΕ και Intralot ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για το 2003, ενώ η Informatics πραγματοποιεί γ.σ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 104.200 νέες (ΚΟ) μετοχές της Lamda Development, οι μετοχές της Βιοσώλ είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ, ενώ εκποιούνται 100.000 (ΚΑ) μετοχές της Μουριάδης.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων της Ινφορμάτικς, που βρίσκεται επί της οδού Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά Ιδίων Μετοχών.

2. Άλλα θέματα που αφορούν στη λειτουργία της εταιρίας.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 104.200 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”LAMDA DEVELOPMENT AE”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη της μητρικής εταιρίας και των θυγατρικών εταιριών, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 1,80. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 43.592.950 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.

* Εκποιούνται, σύμφωνα με την αριθ. 140/6.2.2004 Απόφαση του Γενικού Δ/ντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, 100.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ”ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΑΕ”, σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% (και κατ’ επέκταση +18%) και κατώτατο -10% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 25/2/2004.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 6 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) ή (ΠΟ) μετοχές, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,30. Η περίοδος έναρξης διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Διευκρινίζεται ότι βάσει της αριθ. 24/273/10.6.2003 απόφ. της Ε.Κ., τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για την συνεδρίαση του ΧΑ της 25/2/2004 ορίζονται ως εξής: +12% στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της 24/2/2004: ευρώ 0,37 (ΚΟ), 0,36 (ΠΟ) και -12% επί των προσαρμοσμένων τιμών των μετοχών που προκύπτουν: 0,34 (ΚΟ), 0,33 (ΠΟ).

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους στις 08:30.

- Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ανακοινώνει τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα 2003 (Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης – Μη ελεγμένα), μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

- Η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους.

- Η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνει τα συνολικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2003.

- Η Intralot ανακοινώνει τα αποτελέσματα για τη συνολική χρήση του 2003.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές (Ιανουάριος – Νοέμβριος 2003).

Παρουσιάσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, η Alpha Bank πραγματοποιεί παρουσίαση σε αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές, στις 10:00, στο κεντρικό κτήριο της τραπέζης (Σταδίου 40, 3ος όροφος).

H Space Hellas και η Cisco Systems πραγματοποιούν παρουσίαση, με κεντρικό άξονα τις νέες τεχνολογικές τάσεις στην ΙP Τηλεφωνία και τίτλο: ”Ενοποιημένες τεχνολογίες: Μύθος ή πραγματικότητα;”, στις 13:30, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott (αίθουσα ”Αιγαίο”).

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου του Γιάννη Σ. Κωστόπουλου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Αlpha Bank, στις 12:30, στο κεντρικό κτήριο της τραπέζης (Σταδίου 40, 3ος όροφος).

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:30, στα γραφεία της (Αμαλίας 54, 2ος όροφος). Στην ίδια συνέντευξη τύπου εκτός από τα αποτελέσματα έτους θα παρουσιασθούν και οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Οι εταιρίες Delta Singular, HP, Microsoft και CISCO SYSTEMS

πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου με θέμα:” Η τεχνολογία στην υπηρεσία των εκλογών”, στις 12:00 μ.μ., στην αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ζάππας). Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιασθεί η υποδομή που θα υποστηρίξει την επεξεργασία και προβολή των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Ιανουάριος).

Αγγλία

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη Φεβρουαρίου.

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες Ιανουαρίου.

- Ανακοίνωση του δέικτη τιμών καταναλωτή Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v