Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η Εργάς πραγματοποιεί γ.σ., ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της Intramet για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.016 νέες (ΚΟ) μετοχές της Δάριγκ, οι 191.980 νέες (ΚΟ) της Compucon, οι 272.010 νέες (ΚΟ) της Intralot και οι 117.990 νέες (ΚΟ) της Γρ. Σαράντης, ενώ οι μετοχές των Arrow και Altius διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία μετοχής.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΕΡΓΑΣ Α.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, Μπουμπουλίνας 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Intramet: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Πραγματοποιείται η Εθνική Προγραμματική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στις 18:00, στο Περιστέρι (Κλειστό Γυμναστήριο, Κέννεντυ και Γιαννιτσών).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.016 νέες κοινές μετοχές της εταιρίας ”ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ ΑΒΝΕ”, που προέκυψαν από μετατροπή ομολογιών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 28.416.438 (ΚΟ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 191.980 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η/Υ ΑΕΒΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,60. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 12.431.980 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 1,21 ευρώ.

* Eισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 272.010 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της εταιρίας και των συνδεδεμένων εταιριών, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 5,87. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 38.742.185 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,37 ευρώ. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 16,70 ευρώ.



* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 117.990 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα Διευθυντικά Στελέχη της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 1,49. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 37.998.130 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,49 ευρώ.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ARROW AEEX” διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,23 ευρώ (από 2,55 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΑLTIUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ AEΕΧ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 1,81 ευρώ (από 2,9347 ευρώ).

Ημερίδες

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ), σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Για να κερδίσουμε το μέλλον: Προωθείστε τη νεανική επιχειρηματικότητα”, στις 18:00-21:00, στην αίθουσα ”Ερμής” του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών – εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Δεκέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Ιανουάριος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v