Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Παύει η διαπραγμάτευση των ανωνύμων μετοχών της εταιρίας Hellas Can λόγω αλλαγής της επωνυμίας της και μετατροπής των (ΚΑ) μετοχών της σε (ΚΟ). Επίσης, συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της Intramet για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Δημόσιες εγγραφές

Intramet: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, στο πλαίσιο των προεκλογικών του δραστηριοτήτων, πραγματοποιεί στις 11:00 επίσκεψη στην βιομηχανική ζώνη Τριπόλεως (ΒΙΠΕ), όπυ θα έχει συζήτηση με τους εργαζόμενους πάνω σε θέματα που τους απασχολούν. Το βράδυ ο υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση και συζήτηση με τις παραγωγικές τάξεις, για την ανάπτυξη του νομού.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”Hellas Can Βιομηχανία Ειδών Συσκευασίας ΑΕ”, λόγω αλλαγής της επωνυμίας της εταιρίας σε ”CROWN Hellas Can Βιομηχανία Ειδών Συσκευασίας ΑΕ” και μετατροπής των κοινών ανώνυμων μετοχών σε κοινές ονομαστικές, τροποποιουμένων των άρθρων 1, 6 και 7 του Καταστατικού. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τη νέα επωνυμία ορίζεται η 27/2/2004.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων (Δεκέμβριος).

Παρουσιάσεις

Πραγματοποιείται επίσημη παρουσίαση του προγράμματος ”Επιστροφή στην Πατρίδα” του συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου, στις 13:00, στην Αίγλη Ζαππείου.

Η LG Electronics πραγματοποιεί την παρουσίαση των κινητών τηλεφώνων της στην ελληνική αγορά, στις 20:00, στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο - Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο).

Η εταιρία Εμπορική Rent, θυγατρική του ομίλου της Εμπορικής τράπεζας, πραγματοποιεί επίσημη παρουσίαση στον επιχειρηματικό κόσμο της Λάρισας. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 19:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ”ΚΑΨΗΣ”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Κατασκευές νέων κατοικιών Ιανουαρίου.

- Άδειες κατασκευών Ιανουαρίου.

Γερμανία

- Τιμές παραγωγού Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v