Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι Βερνίκος και Intralot πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των (ΠΟ) μετοχών της FG Europe και των δικαιωμάτων ”ΛΑΜΨΔ” της Λάμψα. Επίσης, ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της Ελινόϊλ, ενώ ξεκινούν οι εγγραφές για την εισαγωγή των μετοχών της Intramet στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας Ιντρακόμ ΑΕ, στην Παιανία Αττικής (19,5 χλμ. Λεωφ. Μαρκόπουλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και τροποποίηση του ”περί σκοπού” άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. - Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν. 3016/2002, όπως τροποποιημένος ισχύει, και ορισμός των ανεξάρτητων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στον Άλιμο Αττικής, Λεωφ.Ποσειδώνος 11, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στη γεωργική βιομηχανία και ειδικότερα στον τομέα των εκκοκκιστηρίων βάμβακος, όπου γίνονται σημαντικές ανακατατάξεις, παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες, και για το λόγο αυτό μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και κερδών.

2. Έγκριση της αγοράς από την Εταιρεία ποσοστού της εταιρίας εκκοκκιστηρίων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ.

3. Έγκριση της μεταβίβασης από την Εταιρία στον Γεώργιο Α. Βερνίκο ή σε εταιρίες συμφερόντων του, των εξής δραστηριοτήτων της Εταιρίας: (α) ποσοστού της εταιρίας με την επωνυμία Βερνίκος Κόττερα ΑΕ, (β) ποσοστού της εταιρείας με την επωνυμία Βερνίκος Αεροπλοϊα ΑΕ.

4. Έγκριση της μεταβίβασης οποιωνδήποτε άλλων περιουσιακών στοιχείων της Εταιρίας στην εταιρία Βερνίκος Κόττερα ΑΕ ή στον Γεώργιο Α. Βερνίκο ή σε εταιρίες συμφερόντων του.

5. Έγκριση της απόφασης που ελήφθη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 29ης Δεκεμβρίου 2003 σε σχέση με την πώληση των μετοχών της Free Holdings SA.

6. Έγκριση παραίτησης μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέων μελών.

7. Έγκριση για οποιοδήποτε άλλο συναφές θέμα.

8. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Ελινόϊλ: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Intramet: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου.

Διάφορα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, παρουσιάζει στις 13:00, στην Αργυρούπολη (Πολιτιστικό Κέντρο, Κύπρου 68), την Χάρτα της Καθημερινότητας για την Αττική, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής.

Το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) πραγματοποιεί συνάντηση - παρουσίαση με θέμα: ”Η δομή, η στρατηγική ανάπτυξης και οι προοπτικές του κλάδου τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα”, στις 17:00, στα γραφεία του ΙΟΒΕ (Τσάμη Καρατάσου 11, Κουκάκι).

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των 6.496.000 (ΠΟ) μετοχών της εταιρίας ”F.G. EUROPE ΑΕ” και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α. προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των ανωτέρω νέων ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 24/2/2004. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 53.187.840 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.

* Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ”ΛΑΜΨΔ” της εταιρίας ”ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ΕΛΛ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ” στο ΧΑ, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Η λήξη της άσκησης του δικαιώματος προτίμησης έχει οριστεί στις 20/2/2004.

Καταβολή μερισμάτων

CPI Α.Ε.: 0,08 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Συνεντεύξεις τύπου

Η Interamerican πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία της (Λ. Συγγρού 124-126), όπου θα παρουσιάσει τις εξελίξεις που σημειώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, καθώς και τους σχεδιασμούς για το μέλλον.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Ιανουαρίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Ιανουαρίου.

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v