Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι Εθνική τράπεζα, Coca - Cola και Stet Hellas ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της Ελινόϊλ για την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Επίσης, η Euromedica πραγματοπoιεί γ.σ., ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 60.796.657 νέες (ΚΑ) μετοχές της Plias, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕUROMEDICA Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λεωφόρος Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών), Α συγκρότημα γραφείων, 3ος όροφος, Αθήνα 115 27, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού, λόγω της παραπάνω αυξήσεως του Μετοχικού Κεφαλαίου.

3. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

4. Ανακοίνωση οριστικού καταλόγου Μετόχων, αγοράς ιδίων μετοχών σε εφαρμογή της από 6ης Φεβρουαρίου 2003 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

5. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Ελινόϊλ: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 17 Φεβρουαρίου.

Διάφορα

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: ”Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση Νέων”, στις 10:30 π.μ., στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 60.796.657 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ”PLIAS ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ο συνολικός αριθμός μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανέρχεται σε 67.271.587 κοινές ανώνυμες μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία.

* Η επωνυμία της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΕΒΕΤ” αλλάζει σε ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ”, με διακριτικό τίτλο ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΕ”.

Ημερίδες

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Η επόμενη μέρα των έργων πληροφορικής - Ο δρόμος για την επιτυχημένη υλοποίηση των έργων Μέρος Α”, στις 09:30 – 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα του 2003 για την Τράπεζα και τον Όμιλό της, στις 16:15.

- Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2003, στις 8:30.

- Η Stet Hellas ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους.

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2003, η Coca – Cola ΕΕΕ πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 11:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Hilton (αίθουσα Ερατώ).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα Δεκεμβρίου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Λιανικές πωλήσεις Ιανουαρίου.

- Κατανομή κονδυλίων Ιανουαρίου.

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v