Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα η Paperpack Τσουκαρίδης, οι μετοχές της εταιρίας Αλυσίδα διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία και ολοκληρώνεται η δημόσια εγγραφή της Sprider. Επίσης, συνεδριάζει το Συμβούλιο Ecofin στις Βρυξέλλες.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

PAPERPACK - ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Μεταμόρφωση Αττικής, επί της οδού Ναυπλίου 10 - 14, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την ακύρωση των 101.910 ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία, ονομαστικής αξίας Ευρώ 2,40 εκάστη, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 2190/1920 με αντίστοιχη μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά Ευρώ 244.584. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία 1,47 ευρώ, από 1,38 ευρώ.

Δημόσιες εγγραφές

Sprider: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Διεθνείς εξελίξεις

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ecofin στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετέχει ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v