Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια, ενώ η εταιρία Jumbo προχωρά στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2003. Επίσης, συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Sprider για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:30, στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οδός Σοφοκλέους 10, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προέγκριση συμβάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 23(α) του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Sprider: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ομιλία με θέμα ”Ανταγωνιστική ελληνική οικονομία στο διεθνές περιβάλλον” πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, σε γεύμα που θα παραθέσουν το ελληνοβρετανικό επιμελητήριο, το ελληνογερμανικό επιμελητήριο και το ελληνοϊταλικό επιμελητήριο, στις 20:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Η Εταιρία Αγωγού Καυσίμου Αεροδρομίου Αθηνών ΑΕ πραγματοποιεί την τελετή έναρξης λειτουργίας του Αγωγού Αεροπορικού Καυσίμου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Sofitel (αίθουσα ”Καλλιστώ”).

Ημερίδες

Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής (BIO - Ελληνικό Τμήμα) διοργανώνει ημερίδα με θέμα ”Ελληνο-Τουρκική συνεργασία και βιοπολιτική πορεία προς τα ευρωπαϊκά ιδανικά”, στις 10:30-19:45, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8) και στο αμφιθέατρο Νέου Κτιρίου Διοικήσεως Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Αιόλου 82-84).

Καταβολή μερισμάτων

JUMBO Α.Ε.Ε.: 0,12 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Νοέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Οκτώβριος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v