Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 780 (ΚΟ) και οι 10 (ΠΟ) μετοχές της Εγνατία Τράπεζα, ενώ οι μετοχές της Έμπεδος είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Επίσης, ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Sprider για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Δημόσιες εγγραφές

Sprider: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου ΑΘηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου.

Διάφορα

Πραγματοποιείται υπουργικό συμβούλιο για την διάλυση της Βουλής στις 10:00 π.μ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπργμάτευση στο ΧΑ 780 (ΚΟ) και 10 (ΠΟ) μετοχές της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΕ, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισόποσων ομολογιών του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου (μειωμένης εξασφάλισης) έκδοσης 2002. Οι εν λόγω μετοχές θα είναι διαθέσιμες στους δικαιούχους και ο συνολικός αριθμός μετοχών της Τράπεζας θα ανέρχεται σε 85.186.749 κοινές και 10.166.034 προνομιούχες μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΜΠΕΔΟΣ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 10 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 14 παλαιές (ΚΟ) μετοχές, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,56. Η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Διευκρινίζεται ότι βάσει της αριθ. 24/273/10.6.2003 απόφ. της Ε.Κ., τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για την συνεδρίαση του ΧΑ της 5/2/2004, ορίζονται ως εξής: +12% (και κατ’ επέκταση +18%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της 4/2/2004: ευρώ 0,60 και -12% (και κατ’ επέκταση -18%) στην προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης της μετοχής: ευρώ 0,58.

Παρουσιάσεις

Με αφορμή την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρία Sprider πραγματοποιεί παρουσίαση στις 16:00 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Προκαταρκτικά στοιχεία παραγωγικότητας (δ΄ τρίμηνο).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Δεκέμβριος).

Ευρωζώνη

- Στοιχεία λιανικού εμπορίου (Νοέμβριος).

- Ανακοίνωση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v