Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2003, ενώ οι εταιρίες Vivere και Ενεργός Holdings πραγματοποιούν επαναληπτική γενική συνέλευση. Επίσης, η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει το κυβερνητικό της πρόγραμμα για την οικονομία, ενώ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παρουσιάζει την ετήσια έκθεση του 2003.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

VIVERE Α.Ε.: B’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Πλατεία Παναγοπούλου - Αγρίνιο, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Κατάργηση των διατάξεων περί αυξημένης απαρτίας και πλειοψηφίας για τη μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της εταιρείας. Κωδικοποίηση Καταστατικού.

ΕNΕΡΓΟΣ HOLDING: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, οδός Σολωμού 24, στον Άλιμο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης των εταιρειών ΈΝΕΡΓΟΣ HOLDING Α.Ε.Μ.Ε.Ε.Τ. και SITHONIA BEACH PORTO CARRAS Α.Ε., με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, μετά των επ’ αυτών εκθέσεων Δ.Σ και ελεγκτών, καθώς και έγκριση του προσωρινού ισολογισμού μετασχηματισμού της εταιρείας ΈΝΕΡΓΟΣ HOLDING Α.Ε.Μ.Ε.Ε.Τ. της 20/7/2003.

2. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και κάθε άλλης δήλωσης ή πράξης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό.

3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων - ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων για τη συγχώνευση των εταιρειών ΈΝΕΡΓΟΣ HOLDING Α.Ε.Μ.Ε.Ε.Τ. και SITHONIA BEACH PORTO CARRAS ΑΕ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, μετά από αξιολόγηση υποβληθέντων σχολίων για την ως άνω συγχώνευση.

4. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προβεί σε λοιπές ενέργειες που θεωρούνται απαραίτητες για την ολοκλήρωση της ανωτέρω συγχώνευσης.

5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της απορροφούμενης εταιρείας SITHONIA BEACH PORTO CARRAS AE, με έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού.

6. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού.

7. Έγκριση υποβολής αίτησης για την επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ΈΝΕΡΓΟΣ HOLDING Α.Ε.Μ.Ε.Ε.Τ. στο Χ.Α.

8. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθηγητής Σταύρος Θωμαδάκης, παρουσιάζει την Ετήσια Έκθεση του έτους 2003. Η παρουσίαση πραγματοποιείται στις 18:00 μ.μ., στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1).

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος, Γ. Σουφλιάς, ο Συντονιστής της ΟΔΕ Οικονομικών Υποθέσεων, Γ. Αλογοσκούφης, και ο Συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου, Γ. Σαλαγούδης, παρουσιάζουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Οικονομία, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Caravel.

Οικονομικά αποτελέσματα

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2003.

Συνέδρια

Η PriceWaterhouseCoopers διοργανώνει διήμερο συνέδριο με θέμα ”Ολυμπιακοί Αγώνες 2004-Η επόμενη ημέρα”, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Θα μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Stet Hellas πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα την αλλαγή της επωνυμίας της, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Hilton.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων Ιανουαρίου.

Ευρωζώνη

- Ποσοστό ανεργίας Δεκεμβρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v