Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 9.000.000 (ΚΟ) μετοχές της Άστρα, που προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών, ενώ οι μετοχές της Γρηγόρης είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών δεικτών, καθώς και στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

CPI ΑΕ: 0,08 ευρώ.

Διάφορα

Η εταιρία Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ πραγματοποιεί την τελετή απονομής του πιστοποιητικού ISO 9001/2000, από τον κ. Α. Β. Stander, διευθύνοντα σύμβουλο του Φορέα Πιστοποίησης του Γερμανικού Νηογνώμονα, στις 19:30, στο ξενοδοχείο Intercontinental, αίθουσα Athenium Conference Center.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα πραγματοποιεί την παρουσίαση της έρευνας του νέου ”Ειδικού Ευρωβαρόμετρου για την Ελλάδα”, στις 13:30, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας (Βασ. Σοφίας 2 – Αίθουσα ”Γ. Σιώτη”).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 9.000.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών. Το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 9.000.000 (ΚΟ) μετοχές, ονοματικής αξίας 1,54 ευρώ, οι οποίες είναι διαπραγματεύσιμες με νέο κωδικό ISIN GRS 467003000.

* Οι μετοχές της εταιρίας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή λόγω μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε 0,41 ευρώ (από 0,82 ευρώ). Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στο ΧΑ των νέων μετοχών θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Οκτωβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών Δεκεμβρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών Ιανουαρίου.

- Κατασκευαστικές δαπάνες Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v