Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Ίλυδα για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α. Επίσης, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών δεικτών για τους μήνες Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Δημόσιες εγγραφές

Ίλυδα ΑΕ: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου διοργανώνει διεθνές συμπόσιο με θέμα: ”Μη κρατικοί φορείς και νέα διεθνής πραγματικότητα”. Στο συμπόσιο θα μιλήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα πραγματοποιούν συνάντηση – συζήτηση με θέμα: ”Περισσότερες γυναίκες στις Ευρωεκλογές του 2004”, στις 11:30 π.μ., στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8).

Στο πλαίσιο της AGROTICA 2004, το Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας διοργανώνει δημόσια συζήτηση με θέμα: ”Αγροτική έρευνα για τις ανάγκες των αγροτών”, η οποία θα λάβει χώρα στις 16:00, στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου ”Ν. Γερμανός”, στο χώρο της ΔΕΘ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Σεπτεμβρίου.

- Στοιχεία οικοδομικής δραστηριότητας Αυγούστου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Νοεμβρίου.

- Έρευνα εργατικού δυναμικού (γ΄τρίμηνο 2003).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση ΑΕΠ.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ανεργία Δεκεμβρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Δεκεμβρίου.

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις Δεκεμβρίου.

Ευρωζώνη

- Επιχειρηματική εμπιστοσύνη Ιανουαρίου.

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη Ιανουαρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος Ιανουαρίου.

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Νοεμβρίου.

- Ανεργία Δεκεμβρίου.

Σάββατο 31/1

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το 21ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) στις 10:00 π.μ., στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7).

Κυριακή 1/2

Διάφορα

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) διοργανώνει την πρώτη ευρεία σύσκεψη για τον Μετοχικό Ακτιβισμό, η οποία πραγματοποιείται στις 11:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς (Ναυάρχου Νικοδήμου 18 & Βουλής, Πλάκα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v