Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 236.050 νέες (ΚΟ) μετοχές της PC Systems, που προέκυψαν από την ΑΜΚ, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των 1.235.518 προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών της Λάνακαμ, προκειμένου να μετατραπούν σε (ΚΟ). Επίσης, ανακοινώνονται τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου Δέλτα Συμμετοχών για το 2003.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

Βραβείο, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος καινοτόμων δράσεων απονέμει στον κ. Γεώργιο Μυλωνά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εισηγμένης Αλουμυλ Μυλωνάς, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ηλίας Λιακόπουλος, σε ειδική τελετή, που πραγματοποιείται στις 18:00, στο Electra Palace.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 236.050 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΕ, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά ευρώ 87.338,50, λόγω άσκησης από τα μέλη του ΔΣ, τα διευθυντικά στελέχη και τους λοιπούς υπαλλήλους, δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών, με τιμή διάθεσης 1 ευρώ ανά μετοχή σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 27 Ιουνίου 2003.

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 1.235.518 προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών της εταιρίας ΛΑΝΑΚΑΜ ΑΕ, προκειμένου να μετατραπούν σε (ΚΟ) μετοχές.

Οικονομικά αποτελέσματα

Ανακοινώνονται τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου εταιριών Δέλτα Συμμετοχών για το έτος του 2003, καθώς και οι προοπτικές για το 2004 στις 13:00, στην Αίγλη Ζαππείου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη κόστους απασχόλησης (δ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v