Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Εισάγονται σήμερα προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές της Μαΐλλης που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω stock option, καθώς και οι νέες μετοχές της Μουριάδης από ΑΜΚ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Παύει σήμερα η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 9.000.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ” προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές.

* Εισάγονται σήμερα προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 228.780 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα στελέχη της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 1,00 ευρώ. Tο νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 72.876.440 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,76 ευρώ. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 4,22 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 12.317.500 νέες (ΚA) μετοχές της εταιρίας ”ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΑΕ” που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ των εταιριών ”THRUSH INVESTMENTS LTD” και ”Μ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΕ”. Μείωση ονομαστικής αξίας μετοχής σε 0,34 ευρώ (από 0,5869 ευρώ). Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 28.424.500 (ΚΑ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,34 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή Οκτωβρίου.

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή Νοεμβρίου.

Παρουσιάσεις

Οι διοικήσεις της Citibank και του ΟΣΦΠ παρουσιάζουν τη νέα πιστωτική κάρτα ”Ολυμπιακός Citibank Visa”, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott (αίθουσα ”Αιγαίο”).

Διεθνείς εξελίξεις

Διάφορα

Ξεκινούν στο Στρασβούργο οι εργασίες του Α’ Μέρους της Συνόδου του έτους 2004 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι εργασίες της συνόδου θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v