Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 87.450 νέες (ΚΟ) μετοχές της Inform Λύκος και οι 362.910 νέες (ΚΟ) της Γερμανός, που προέκυψαν από την ΑΜΚ, ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας για την εισαγωγή της στην Παράλληλη του ΧΑ. Επίσης, οι μετοχές της Ιμάκο διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα επωνυμία.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Δημόσιες εγγραφές

Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Πραγματοποιείται συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στις 11:00, στο ξενοδοχείο Novotel, με θέμα την πορεία του κόμματος προς τις εκλογές.

Εκθέσεις

Διεξάγεται η 2η Έκθεση Επικοινωνίας & Marketing ”Marketing Expo 2004”, στο εκθεσιακό κέντρο ”Expo Athens” (Αττική Οδός, Έξοδος 14, Ανθούσα). Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 87.450 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Inform Λύκος ΑΕ, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 43.725 ευρώ, λόγω της άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τη διοίκηση και το προσωπικό, με τιμή διάθεσης 0,94 ευρώ ανά μετοχή. Σημειώνεται ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ γίνεται σε αναπροσαρμοσμένη τιμή λόγω της ανωτέρω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευσης στο ΧΑ οι 362.910 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΕ, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά ευρώ 2.685.534, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών από 28 στελέχη της.

* Οι μετοχές της εταιρίας ΙΜΑΚΟ ΜΗΝΤΙΑ ΝΕΤ ΓΚΡΟΥΠ ΑΕ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ διαπραγματεύονται στο ΧΑ με τη νέα επωνυμία IMAKO MEDIA SA.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών - εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Οκτώβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων Οκτωβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις Δεκεμβρίου.

Γερμανία

- Κατασκευαστικές παραγγελίες Νοεμβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v