Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η Vivere πραγματοποιεί γ.σ., ενώ εκποιούνται οι 130.000 (ΚΟ) μετοχές της Τράπεζα Πειραιώς με τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% και κατώτατο -5%, από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της συνεδρίασης του ΧΑ της 19/1/2004.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

VIVERE Α.Ε.: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Πλατεία Παναγοπούλου, Αγρίνιο, με μόνο θέμα ημερησίας διάταξης: Κατάργηση των διατάξεων περί αυξημένης απαρτίας και πλειοψηφίας για τη μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της εταιρείας. Κωδικοποίηση Καταστατικού.

Εταιρικές πράξεις

* Εκποιούνται, σύμφωνα με την αριθ. 83/7.1.2004 Απόφαση του Γενικού Δ/ντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, 130.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ”, σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +12% (και κατ’ επέκταση +18%) και κατώτατο -5% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της συνεδρίασης του ΧΑ της 19/1/2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v