Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η Hellas Can πραγματοποιεί γ.σ., ενώ ο ΟΠΑΠ προχωρά στη διανομή 1 δωρεάν μετοχής για κάθε 10 μετοχές που διακρατήθηκαν για χρονικό διάστημα 6 μηνών, μετά και την ολοκλήρωση της διάθεσης του τρίτου πακέτου. Επίσης, εκποιούνται οι 640 μετοχές της Μηχανική.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

HELLAS CAN Α.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, στην Κηφισιά Αττικής, οδός Δεληγιάννη 66, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή επωνυμίας της Εταιρείας. Τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού.

2. Μετατροπή των μετοχών της Εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση των άρθρων 6 και 7 του Καταστατικού.

Διάφορα

Πραγματοποιείται ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαου Γκαργκάνα, με τίτλο ”2004: Έτος ευνοϊκών προοπτικών, αλλά και σημαντικών προκλήσεων για την παγκόσμια και την ευρωπαϊκή οικονομία”, στις 20:30.

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση και υπογραφή συμφωνίας επταετούς μακροπρόθεσμου επενδυτικού δανείου μεταξύ της F.H.L. Mermeren Kombinat και της EBRD, ο όμιλος F.H.L. Κυριακίδης, η F.H.L. Mermeren Kombinat και η Eυρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EBRD) πραγματοποιούν εκδήλωση, στις 18:00, στην αίθουσα του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Κατούνη 16-18).

Πραγματοποιείται συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, για τους αρχηγούς των τριών όπλων, στις 11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εταιρικές πράξεις

* Η εταιρία ΟΠΑΠ προχωρά στη διανομή 1 δωρεάν μετοχής για κάθε 10 μετοχές οι οποίες διακρατήθηκαν για χρονική περίοδο 6 μηνών, μετά και την ολοκλήρωση της διάθεσης του τρίτου πακέτου μετοχών. Δικαιούχοι του κινήτρου είναι οι κάτοχοι μετοχών με τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 15/1/2004, με δεδομένο ότι η ημερομηνία καταχώρησης των Μετοχών της Δημόσιας Εγγραφής και της Ιδιωτικής Τοποθέτησης στο ΚΑΑ ήταν η 16/7/03.

* Εκποιούνται οι 640 μετοχές της εταιρίας Μηχανική με τιμή εκκίνησης όχι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής κατά την ημέρα της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του 5%. Η εκποίηση των μετοχών θα γίνει μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου.

Παρουσιάσεις

Mε την ευκαιρία της συμμετοχής της εταιρίας Βαράγκης στη Διεθνή Έκθεση Επίπλων ”IΜΜ Cologne 2004” στην Κολωνία της Γερμανίας, πραγματοποιείται ειδική παρουσίαση στις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5).

Πραγματοποιείται παρουσίαση των νέων διευθυντών του Ελληνο-Γαλλικού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο ”Μεγάλη Βρετανία”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Δεκεμβρίου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Λιανικές πωλήσεις Δεκεμβρίου.

- Κατανομή κονδυλίων Δεκεμβρίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ Δεκεμβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Ανακοίνωση ΑΕΠ Ευρωζώνης (γ΄ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v