Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Βογιατζόγλου Systems, Κεραμεία Αλλατίνη και Vivere, πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις, ενώ ξεκινά η διαπραγμάτευση των 30.420.617 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς που προέκυψαν από τη συγχώνευση με απορρόφηση της ETBA Bank. Αποκοπή δικαιώματος στο Μουριάδη.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, 12ον χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Μεταμόρφωση, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μεταβολή του τρόπου και χρόνου διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων της εταιρίας.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ ΙΙ του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 (ΦΕΚ 110/17.5.2002), περί εταιρικής διακυβέρνησης. Τροποποίηση των άρθρων 11 και 12 του Καταστατικού και προσαρμογή αυτών στις διατάξεις του ως άνω νόμου.

2. Τροποποίηση διαφόρων άρθρων του Καταστατικού, λόγω προσαρμογής αυτών στις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/20 όπως ισχύει. Κατάργηση άρθρων μεταβατικών διατάξεων, αναρίθμηση άρθρων του Καταστατικού και Κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

3. Εντολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για επεξεργασία και υποβολή πρότασης απόσχισης του βιομηχανικού κλάδου και δυνατότητας αξιοποίησης των αστικών ακινήτων της εταιρείας.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

VIVERE Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Πλατεία Παναγοπούλου - Αγρίνιο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετήσιων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της υπερδωδεκάμηνης χρήσης από 1 / 1 / 2002 έως 30 / 06 / 2003 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. Έγκριση πίνακα διαθέσεως και διανομής κερδών χρήσεως.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1/1/2002-30/06/2003.

3. Έγκριση διανομής μερίσματος και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να ορίσει το χρόνο πληρωμής αυτού.

4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για την χρήση 2003 και έγκριση της αμοιβής τους.

5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός των αμοιβών τους.

6. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

7. Εγκρίσεις συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ. ν. 2190/20.

8. Κατάργηση των διατάξεων περί αυξημένης απαρτίας και πλειοψηφίας για τη μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της εταιρείας. Κωδικοποίηση Καταστατικού.

9. Διάφορα θέματα -ανακοινώσεις-εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ’ αυτών.

Εταιρικές Πράξεις

* Ξεκινά η διαπραγμάτευση των 30.420.617 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς που προέκυψαν από τη συγχώνευση με απορρόφηση της ETBA Bank. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης τα 9,28 ευρώ.

* Από 30/12/2003, οι μετοχές της εταιρίας ”ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών για την έκδοση 12.317.500 νέων (ΚΑ) μετοχών, σε τιμή διάθεσης μετοχής ΕΥΡΩ 0,40.

Οι νέες μετοχές δίδονται με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ των εταιριών ’THRUSH INVESTMENTS LTD’ και ’Μ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α.Ε.’. Η προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης ορίσθηκε στα 0,45 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων Νοεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη Δεκεμβρίου.

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών Νοεμβρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v