Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι Intracom, ΟΠΑΠ, Μύλοι λούλη και Ipirotiki πραγματοποιούν γ.σ., ενώ οι μετοχές της Πειραιώς Leasing διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της ΕΤΒΑ Leasing στο ΧΑ, ενώ οι μετοχές της Ανδρομέδα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αλλαγές στους δείκτες

Η μετοχή της εταιρίας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΤΕ, διαγράφεται από τους δείκτες: Γενικός Δείκτης Παράλληλης Αγοράς, Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς και Δείκτης Κατασκευών χωρίς την άμεση αντικατάσταση της από άλλη μετοχή. Η αντικατάσταση της μετοχής στους Δείκτες θα πραγματοποιηθεί κατά τα ορίζοντα στην παρ. 10.1.1 των Βασικών Κανόνων Διαχείρισης και Υπολογισμού των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του ΧΑ

Επίσης, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Δεικτών παρατείνεται για δέκα επιπλέον εργάσιμες ημέρες η παραμονή της μετοχής της εταιρίας στους Δείκτες FTSE/ASE SmallCap 80 και FTSE/ASE 140 στους οποίους και συμμετέχει.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για μερική αλλαγή της χρήσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε., που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 15.10.1999.

ΟΠΑΠ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ και στην αίθουσα BALL ROOM, επί της οδού Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α, στην πλατεία Συντάγματος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρείας -Έδρα.

2. Έγκριση τελικών όρων Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2003 μεταξύ της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και του Συλλόγου Υπαλλήλων της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.(ΣΥ-Ο.Π.Α.Π.).

3. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στη Σούρπη Μαγνησίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού και των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1.7.2002 - 30.6.2003 και της σχετικής ανάλυσης του λογαριασμού ”Αποτελέσματα Χρήσεως” μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Υποβολή και έγκριση ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων εταιρικής Χρήσης 1.7.2002 - 30.6.2003 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη χρήση 1.7.2002 - 30.6.2003.

4. Εκλογή τακτικού ελεγκτή και αναπληρωματικού και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Προέγκριση καταβολής μισθών, εξόδων παραστάσεως και λοιπών αμοιβών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη εταιρική χρήση.

7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός ιδιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογή του Ν.3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης, όπως ισχύει.

8. Διάφορα θέματα.

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ, αίθουσα ART HALL, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Τ.Κ 104 47, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση άρθρου (3) του καταστατικού της εταιρίας περί έδρας αυτής, λόγω επικείμενης μετεγκατάστασης της στα ιδιόκτητα γραφεία της.

2. Διεύρυνση δραστηριοτήτων μετ’ αντίστοιχης τροποποίησης του άρθρου (4) του καταστατικού περί σκοπού της εταιρίας.

3. Αλλαγή είδους μετοχών από ανώνυμες σε ονομαστικές μετ’ αντίστοιχης τροποποίησης του άρθρου (6) του καταστατικού.

4. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και έκδοση νέων μετοχών, μετ’ αντίστοιχης τροποποίησης του άρθρου (5) του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου και παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για καθορισμό ημερομηνίας αποκοπής του σχετικού δικαιώματος.

5. Έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές της εταιρίας και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο προς καθορισμό των ειδικότερων όρων του ως άνω Ομολογιακού Δανείου.

6. Έγκριση αλλαγών στη χρήση κεφαλαίων και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του Επενδυτικού Σχεδίου, λόγω της ολοκλήρωσης της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΣΥΝΑΨΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΕ.

7. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜ/ΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΕ” διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΕΤΒΑ LEASING Α.Ε.”, με βάση τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: α) οι μέτοχοι της απορροφώμενης ανταλλάσσουν 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή που κατέχουν με 0,33333 νέο-εκδιδόμενης μετοχής της απορροφώσας, με έκδοση 5.765.760 νέων (ΚΟ) μετοχών, β) οι μέτοχοι της τελευταίας διατηρούν τον ίδιο ακριβώς αριθμό μετοχών που κατέχουν, γ) αύξηση ονομαστικής αξίας της μετοχής σε 4,40 Ευρώ (από 3,00 Ευρώ). Η ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Διευκρινίζεται ότι βάσει της αριθ. 24/273/10.6.2003 απόφ. της Ε.Κ., τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για την συνεδρίαση του Χ.Α. της 23/12/2003, ορίζονται ως εξής: +12% (και κατ’ επέκταση +18%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του Χ.Α. (22/12/2003): ευρώ 7,38 και –12% (και κατ’ επέκταση -18%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της συγχώνευσης: ευρώ 7,06.

* Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ETBA ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΕ” στο ΧΑ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜ/ΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ”.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,55 ευρώ (από 3,12 ευρώ).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Νοεμβρίου.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου παρουσιάζει, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 16:15, στα γραφεία της εταιρίας PRELIUM ΑΕΠΕΥ (Αραχώβης 19 - 21, 1ος όροφος), τις πρόσφατες χρηματοοικονομικές εξελίξεις της, τα επενδυτικά της σχέδια, καθώς και τις προοπτικές της.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών Νοεμβρίου.

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες Νοεμβρίου.

- Στοιχεία νέων κατασκευών Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v