Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Arrow, Fitco, Γρηγόρης, Νεοχημική και Χαλκόρ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ARROW A.E.E.X.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην Αθήνα, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Κανάρη 24, 4ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας για συμψηφισμό ζημίας προηγουμένων χρήσεων με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

4. Επικύρωση εκλογής - διορισμού νέου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

5. Έγκριση των πράξεων της Διοίκησης της εταιρείας σχετικά με τη συμμετοχή της σε μετοχές άλλων εταιρειών.

6. Ανακοινώσεις.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Άλιμο Αττικής, επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας (μετοχικό κεφάλαιο) και λήψη απόφασης: i. περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης από αναπροσαρμογή παγίων στοιχείων της 31.12.2000. ii. περί μείωσης της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας με ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού τους και συνακόλουθη δωρεάν διανομή του αριθμού των προκυπτουσών κατά τον τρόπο αυτών μετοχών (split). Καθορισμός ημερομηνίας διαπραγμάτευσης των μετοχών με την νέα ονομαστική αξία.

2. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις.

ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43 - Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση: α) της απόσχισης του κλάδου Ράβδων και Σωλήνων Ορειχάλκου της εταιρείας και εισφοράς αυτού στην ανώνυμη εταιρεία FITCO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΧΑΛΚΟΥ Α.Ε., β) του από 31-10-2003 ισολογισμού (λογιστικής κατάστασης) μετασχηματισμού του κλάδου Ράβδων και Σωλήνων Ορειχάλκου της εταιρείας και της εκθέσεως του Ορκωτού Ελεγκτού - Λογιστού για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων αυτού και γ) των εκθέσεων των Ελεγκτικών Εταιρειών διεθνούς κύρους (PKF) ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΕ και BKR ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΕ, για την αποτίμηση της αξίας του κλάδου και της απορροφούσας αυτόν εταιρείας, σύμφωνα με την απόφαση 94/13-2-2003 του Δ.Σ. του Χ.Α.

2. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης απόσχισης του κλάδου Ράβδων και Σωλήνων Ορειχάλκου και εισφοράς αυτού στην ΑΕ FITCO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΧΑΛΚΟΥ Α.Ε.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

FITCO Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση: α) της απορρόφησης του κλάδου Ράβδων και Σωλήνων Ορειχάλκου της ανώνυμης εταιρείας ΧΑΛΚΟΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, β) της εκθέσεως του Ορκωτού Ελεγκτού - Λογιστού για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων του κλάδου και γ) των εκθέσεων των Ελεγκτικών Εταιρειών διεθνούς κύρους (PKF) ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΕ και BKR ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΕ, για την αποτίμηση της αξίας του κλάδου και της απορροφούσας αυτόν εταιρείας, σύμφωνα με την απόφαση 94/13-2-2003 του Δ.Σ. του Χ.Α.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας λόγω απορρόφησης του κλάδου Ράβδων και Σωλήνων Ορειχάλκου της ανώνυμης εταιρίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών - Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και έκδοση νέων μετοχών - Τροποποίηση του περί κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας.

3. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης απορρόφησης του κλάδου Ράβδων και Σωλήνων Ορειχάλκου της ανώνυμης εταιρείας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.

4. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση αποβιώσαντος.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Intercontinental (αίθουσα ”Conference Center”), στην Λ. Συγγρού 89-93, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση από την Εταιρεία κοινού Ομολογιακού Δανείου, που θα διατεθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης του κοινού ομολογιακού δανείου.

2. Τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

Διάφορα

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, συγκαλεί την Εθνική Επιτροπή Κοινωνικής Προστασίας με αντικείμενο συζήτησης το ΙΚΑ. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στις 12:00, στο υπουργείο Εργασίας (Πειραιώς 40).

Πραγματοποιείται συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης, Α.Τσοχατζόπουλου, στις 11:00, στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Α.Τσοχατζόπουλος, πραγματοπιεί συνέντευξη τύπου, στις 14:30, στο αμφιθέατρο του ΥΠΑΝ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα τα μέτρα για την παράνομη διακίνηση προσώπων, στις 13:30, στο υπουργείο Οικονομικών.

Η Siemens Mobile πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με αντικείμενο τα νέα μοντέλα κινητών και ασύρματων τηλεφώνων της εταιρίας, στις 13:00, στο bar-reastaurant ”Interni” (Ερμού 152, Γκάζι).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Νοεμβρίου.

- Νέες κατασκευές κατοικιών Νοεμβρίου.

- Άδειες κατασκευών Νοεμβρίου.

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Νοεμβρίου (γ΄τρίμηνο).

- Βιομηχανική παραγωγή Νοεμβρίου.

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v