Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η Λάνακαμ πραγματοποιεί γ.σ., ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της Revoil για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα σε ΗΠΑ και Γαλλία, ανακοινώνονται βασικά στοιχεία οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε.: Α/ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Όμηρος, οδός Απόλλωνος 15, Πλάκα, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μετατροπή των Προνομιούχων μετοχών σε Κοινές μετοχές και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού.

2. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του καταστατικού.

3. Αύξηση των μελών του Δ.Σ. με εκλογή νέου μέλους καθώς και ορισμός μη εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μελών του.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 11:45, στο ξενοδοχείο Όμηρος, οδός Απόλλωνος 15, Πλάκα, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μετατροπή των Προνομιούχων μετοχών σε Κοινές μετοχές και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού.

2. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του καταστατικού.

3. Αύξηση των μελών του Δ.Σ. με εκλογή νέου μέλους καθώς και ορισμός μη εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μελών του.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Revoil: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των με τοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, πραγματοποιεί επίσκεψη στις Βρυξέλλες με σκοπό να παρευρεθεί στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Οκτωβρίου.

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία Οκτωβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Νοεμβρίου.

- Εμπορικό ισοζύγιο Οκτωβρίου.

- Κατανομή κονδυλίων Νοεμβρίου.

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο Οκτωβρίου.

- Βιομηχανική παραγωγή Οκτωβρίου.

Σάββατο 13/12

Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του 7ου χρηματοοικονομικού/ χρηματοπιστωτικού πολυσυνεδρίου – έκθεσης Money Show, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με το Institute of Management & Entrepreneurship of Southeastern Europe (IMESE), διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: ”Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Ο ρόλος της επιχείρησης πολίτη”, στις 11:30 – 13:30, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, αίθουσα ”Έφεσος”.

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show, η εταιρία Αλουμύλ Μυλωνάς παρουσιάζει τα πρόσφατα αποτελέσματά της και τη μελλοντική της πορεία, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, αίθουσα ”Epidavrus II & III”.

Η εταιρία Ελγέκα πραγματοποιεί παρουσίαση της εταιρίας, στα πλαίσια των παρουσιάσεων για εισηγμένες εταιρίες του Money Show, σε συνεργασία με την εταιρία Organotecnica SA, στις 18:00-20:30, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, αίθουσα ΕΦΕΣΟΣ 1.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το χρηματοοικονομικό συνέδριο ”Money Show” στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Κυριακή 14/12

Εκδηλώσεις

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) διοργανώνει δύο εκδηλώσεις, στα πλαίσια του Money Show, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιείται στις 13:30-15:00, στην αίθουσα Ephesus I με θέμα: ”Οι ευρωπαϊκές εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο της Κεφαλαιαγοράς” και συνδιοργανωτές την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Η δεύτερη εκδήλωση, η οποία είναι και η κεντρική εκδήλωση του Money Show, πραγματοποιείται στις 15:00-17:00, στην αίθουσα Ballroom Regency, με θέμα:”Επενδυτικός Πολιτισμός” και συνδιοργανωτές την

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και τον Σύνδεσμο Εταιριών Πληροφορικής Βόρειας Ελλάδας.

Πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα: ”Διεθνείς περιφερειακές συνεργασίες”, στις 12:00 – 15:00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Πραγματοποιείται παρουσίαση του κειμένου εργασίας του Νέου Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στις 18:00 – 19:30, στην αίθουσα Επίδαυρος ΙΙ/ΙΙΙ του ξενοδοχείου Hyatt Regency.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v