Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι Παπαστράτος, Εκτέρ και Χαλυβδοφύλλων πραγματοποιούν γ.σ., ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της Revoil για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.817.794 νέες (ΚΟ) μετοχές της LogicDis, που προήλθαν από την ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στον Πειραιά, οδός Μαυρομιχάλη & Γραβιάς, 5ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση εκλογής μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και του προσδιορισμού αυτών ως εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών.

2. Έγκριση απολαβών των μελών του Δ.Σ. και των Διευθυντικών Στελεχών της Εταιρίας και ανάκληση του προγράμματος διάθεσης μετοχών στα στελέχη της Εταιρίας με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan). 3. Διάφορα θέματα, ανακοινώσεις που ενδιαφέρουν τη Γενική Συνέλευση.

EΚΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, (Λ. Μεσογείων 318 - Αγ. Παρασκευή 153.41), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση, επανακαθορισμός και έγκριση τρόπου διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που αποφασίσθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 01/04/1999. 2. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 08:30, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Θηβών 210, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 3 - Σκοπός - του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Revoil: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.817.794 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της LogicDis ΑΕ που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”Information Dynamics ΑΕ”. Το νέο σύνολο των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας που θα διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανέρχεται σε 75.674.414.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Λιανικές πωλήσεις Νοεμβρίου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Επιχειρηματικά αποθέματα Οκτωβρίου.

- Τιμές εισαγωγών – εξαγωγών Νοεμβρίου.

Γαλλία

- Προκαταρκτικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v