Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες ΔΕΗ, Πειραιώς Leasing και Κτήμα Λαζαρίδη πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Revoil για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΔΕΗ Α.Ε: Ειδική γενική συνέλευση της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ Α.Ε: Έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της ΕΤΒΑΒΑΝΚ ΑΕ, Λεωφ. Συγγρού 87, 117 45 Αθήνα, (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων έως συνολικού ποσού ΕΥΡΩ 700.000.000, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003, έως την 31.12.2008.

2. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της Εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων των ανωτέρω ομολογιακών δανείων.

3. Χορήγηση προηγούμενης ειδικής εγκρίσεως κατά άρθρο 23α παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920: α) για τη διάθεση ομολογιών, οι οποίες θα εκδοθούν συνεπεία των ανωτέρω, στον ιδρυτή της Εταιρίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ, β) για την κατάρτιση σύμβασης διάθεσης και διαχείρισης των ανωτέρω ομολογιακών δανείων, καθώς και κάθε συμπληρωματικής, τροποποιητικής, εξασφαλιστικής, παρεπόμενης και συναφούς σύμβασης σχετικά με την έκδοση των ανωτέρω ομολογιακών δανείων με τον ιδρυτή της Εταιρίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ.

4. Χορήγηση έγκρισης σύμβασης συνεργασίας με τον ιδρυτή της εταιρίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ σύμφωνα με το άρθρο 23α παρ. 2 Κ.Ν 2190/1920.

5. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της, στην Αδριανή Ν. Δράμας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και αντίστοιχη τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του καταστατικού.

2. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και αντίστοιχη τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του καταστατικού.

Δημόσιες εγγραφές

Revoil: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου.

Διάφορα

Πραγματοποιείται υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, με θέμα το πρώην αεροδρόμιο, στις 19:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκδηλώσεις

Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Ασφάλεια Λιμένων - Κώδικας ISPS, ΚΕΦ ΧΙ-2 ΔΣ SOLAS”, στις 11:00, στην αίθουσα της Αποθήκης Γ, στον 1ο Προβλήτα.

To Παρατηρητήριο Περιφερειακής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΠΠΚΕ) Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του στρατηγικού ρόλου που διαδραματίζει στην ευρύτερη περιοχή, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Κέντρο Επιχειρηματικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), συνάντηση με θέμα: ”Audits Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη), αίθουσα ”Αριστοτέλης ΙΙ”.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και η τράπεζα UBS διοργανώνουν εκδήλωση στις 19.30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Στην εκδήλωση ο Χρήστος Σκλαβούνης, Managing Director Investment Banking της UBS, ως κύριος ομιλητής, θα αναπτύξει το θέμα: ”Πρόσφατες εξελίξεις και προοπτικές στις Ευρωπαϊκές Κεφαλαιαγορές”.

Ημερίδες

Η εταιρία Check Point Software Technology Ltd., διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Check Point, Αθήνα 2003: Νέες προοπτικές για ασφάλεια δικτύων”, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Intercontinental (αίθουσα Ballroom III).

Οικονομικά στοιχεία

- Νόμιμη οικοδομική δραστηριότητα Αυγούστου.

- Προσωρινά στοιχεία εθνικών λογαριασμών (γ΄τρίμηνο).

Παρουσιάσεις

Πραγματοποιείται παρουσίαση της εταιρίας Jumbo στις 09:30, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιρειών ΧΑ διοργανώνει παρουσίαση της εταιρίας Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία στις 16:00, στην κεντρική αίθουσα των γραφείων του (Όθωνος 10, Σύνταγμα, 6ος όροφος), όπου θα παρουσιαστούν οι πρόσφατες χρηματοοικονομικές εξελίξεις της, τα επενδυτικά της σχέδια, καθώς και οι προοπτικές της.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, στις 12:00, στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5 (Σύνταγμα).

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Οκτωβρίου.

- Εμπορικό ισοζύγιο Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v