Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η παρουσίαση του Κώδικα της Κεφαλαιαγοράς θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10:00 π.μ., στην ιστορική αίθουσα του Χρηματιστηρίου. Διήμερο συνέδριο με θέμα: ”Η ώρα της ελληνικής οικονομίας” με ομιλητή τον Ν. Χριστοδουλάκη.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Συνέδρια

Πραγματοποιείται διήμερο συνέδριο με θέμα: ”Η ώρα της ελληνικής οικονομίας”, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Στο συνέδριο θα μιλήσει ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης.

Διάφορα

* Πραγματοποιείται σήμερα και ώρα 10:00 π.μ. η παρουσίαση του Κώδικα της Κεφαλαιαγοράς. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (οδός Σοφοκλέους 10).

* Ημερίδα με θέμα ”Τηλεπικοινωνίες: 3 Χρόνια Απελευθέρωσης” διοργανώνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με την ευκαιρία της συμπλήρωση τριών χρόνων από την απελευθέρωση της τηλεπικοινωνιακής αγοράς. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ώρα 9.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

* Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής (ΕΠΥ), το Ίδρυμα Μελετών Λαμπράκη (ΙΜΛ), σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνουν τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πολυμέσων & Internet ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημ. Μητρόπουλου).

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδρικής

- FOMC Meeting

Αγγλία

- Εμπορικό Ισοζύγιο Οκτωβρίου

Γερμανία

- Δείκτης επιχειρηματικού κλίματατος ZEW Δεκεμβρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v