Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Chipita, ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική και Arrow Επενδυτική πραγματοποιούν έκτακτη γενική συνέλευση, ενώ η Motor Oil διανέμει προμέρισμα χρήσεως για τη χρονική περίοδο 2001 - 2002.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας (12o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, 144 52, Μεταμόρφωση Αττικής), με θέματα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση για την έκδοση ομολογιακού δανείου.

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Μαρίας Κιουρί 165 & Τριπόλεως, στο Πέραμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή 2 νέων μελών του Δ.Σ.

2. Αναμόρφωση του Επενδυτικού Προγράμματος της εταιρείας και του Χρονοδιαγράμματος Διάθεσης Νέων Κεφαλαίων.

ARROW A.E.E.X.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην Αθήνα, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Κανάρη 24, 4ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας για συμψηφισμό ζημίας προηγουμένων χρήσεων με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

4. Επικύρωση εκλογής - διορισμού νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

5. Έγκριση των πράξεων της Διοίκησης της εταιρείας σχετικά με τη συμμετοχή της σε μετοχές άλλων εταιρειών.

6. Ανακοινώσεις.

Διανομή προμερίσματος

ΜΟΤΟΡ ΟιΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: 0,20 ευρώ.

Διάφορα

* Πραγματοποιείται στις 13:15 ομιλία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, σε γεύμα που παραθέτει η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

* Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, πραγματοποιείται στις 19:00, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, ο επίσημος εορτασμός της επετείου για τη συμπλήρωση των 175 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Συνέδρια

Με την εναρκτήρια ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης, Άκη Τσοχατζόπουλου, ξεκινά στις 10:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το 2ο forum για την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα με κεντρικό θέμα: ”Η επιχειρηματικότητα πυλώνας των πολιτικών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας”. Το forum διοργανώνεται από την Ειδική Γραμματεία Ανταγωνιστικότητας του υπουργείου Ανάπτυξης και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Cosmos Business Systems πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, στο ξενοδοχείο Ν. J. V. ATHENS PLAZA (αίθουσα Pacific Room), όπου θα παρουσιάσει την πορεία της εταιρίας κατά την τρέχουσα χρήση, καθώς και τις εξελίξεις κατά το επόμενο έτος.



Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, στα γραφεία του (Πλ. Μοριχόβου 1, 6ος όροφος), όπου θα παρουσιασθούν οι θέσεις – προτάσεις του συνδέσμου για την ενδιάμεση αναθεώρηση του Γ’ ΚΠΣ, καθώς επίσης και προτάσεις για έργα και παρεμβάσεις που θεωρούνται απαραίτητες για την περιφερειακή ανάπτυξη στο Βορειοελλαδικό Τόξο.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία παραγωγικότητας (γ΄τρίμηνο).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v