Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 91.576 νέες (ΚΟ) μετοχές της τράπεζας Κύρπου, οι 12.460.950 (ΚΑ) μετοχές της Ipirotiki, ενώ οι μετοχές της Ελτον είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ. Επίσης, αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Lannet, παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Lantec, ενώ η Compucon πραγματοποιεί γ.σ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην έδρα της εταιρίας, στο 14o χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης, Ν. Μουδανιών, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση της από 27-05-2002 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευση των Μετόχων, σχετικά με την χορήγηση δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας.

Διάφορα

Η εταιρία Logic Dis παρουσιάζει, τα αποτελέσματα εννεαμήνου που δημοσίευσε πρόσφατα, αλλά και γενικότερα τις εξελίξεις της, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 14:30, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 91.576 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή χρεογράφων σε μετοχές. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας στο ΧΑ ανέρχεται σε 437.625.707 (ΚΟ) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 08/12/2003. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 4,32 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 12.460.950 (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ”IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS ΑΕ” οι οποίες προέκυψαν από ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΣΥΝΑΨΙΣ ΑΕ”, ως εξής: α) 10.217.979 νέες (ΚΑ) μετοχές λαμβάνουν οι παλαιοί μέτοχοι της απορροφώσας ”IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε.” σε αντικατάσταση των υφισταμένων 6.960.950 (ΚΑ) μετοχών της, σύμφωνα με τη σχέση ανταλλαγής: 1 παλαιά (ΚΑ) μετοχή ανταλλάσσεται με 1,46790007 νεοεκδιδόμενες (ΚΑ) μετοχές και β) 2.242.971 νέες (ΚΑ) μετοχές λαμβάνουν συνολικά οι μέτοχοι της απορροφώμενης, σύμφωνα με τη σχέση ανταλλαγής: 1 παλαιά (ΚΑ) μετοχή ανταλλάσσεται με 0,40781291 νέες (ΚΑ) μετοχές. Το νέο σύνολο των μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 12.460.950 (ΚΑ) μετοχές.

* Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΕΒΕΤ”, για λόγους ίσης μεταχείρισης των μετόχων, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της, επίσης, εισηγμένης εταιρίας ”ΛΑΝΤΕΚ ΑΕ”.

* Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΛΑΝΤΕΚ ΑΕ” στο ΧΑ, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΕΒΕΤ”.

Συνεντεύξεις τύπου

Ενόψει της ολοκλήρωσης συγχώνευσης της Ipirotiki Software & Publications και της Synapsis, πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου στις 13:00, στο ξενοδοχείο Athens Plaza (αίθουσα Atlantic).

Ο υπουργός Γεωργίας, Γιώργος Δρύς, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 14:00 με θέμα την ανασυγκρότηση της υπαίθρου.

Διεθνείς εξελίξεις

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός του επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v