Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η Ελληνικά Χρηματιστήρια Συμμετοχών ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ οι Κορασίδης και ΕΤΒΑ πραγματοποιούν γ.σ. Επίσης, οι μετοχές του ΟΠΑΠ θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης του προμερίσματος, που αντιστοιχεί σε 0,30 ευρώ ανά μετοχή.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Πειραιά, επί των οδών Φωκαίας-Αιγίνης και Μ. Ασίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση εκδόσεως Κοινών Ομολογιακών Δανείων βάσει των διατάξεων του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Ν. 3156/2003. Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων των Δανείων.

2. Προσαρμογή του καταστατικού στις διατάξεις του Ν. 3156/2003 με τροποποίηση των παρ. 1 και 4 του άρθρου 6, της παρ. 3 του άρθρου 8, της παρ. 2 του άρθρου 10, της παρ. 1 του άρθρου 16 και του άρθρου 21 του καταστατικού.

3. Επικύρωση αντικατάστασης μέλους Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΤΒΑ Bank: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Διάφορα

* Οι μετοχές του ΟΠΑΠ θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης του προμερίσματος, που αντιστοιχεί σε 0,30 ευρώ ανά μετοχή.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια Συμμετοχών ανακοινώνει στις 16:00 τα οικονομικά της μεγέθη για το εννεάμηνο του 2003.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το διεθνές συμπόσιο ”Οικονομική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα, Εθνικά Παραδείγματα και Ευρωπαϊκή Όσμωση, 19ος – 20ός Αιώνας”, στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, (Μέγαρο Διομήδη, 3ης Σεπτεμβρίου 146). Το συμπόσιο συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας Οκτωβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Νοεμβρίου.

Ιταλία

- Προκαταρκτικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Νοεμβρίου.

Σάββατο 29/11

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Διεκάτ, στα πλαίσια του Μoney Show, πραγματοποιεί παρουσίαση αναφορικά με την οικονομική της πορεία και τα στρατηγικά της σχέδια, στις 15.00, στην αίθουσα συνεδρίων του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (Δορυλαίου 10 – 12, Πλ.Μαβίλη).

Πραγματοποιείται παρουσίαση της εταιρίας Κυριακούλης Ναυτιλιακή και του Ομίλου αυτής, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου εκθέσεων Money Show, στις 15:00 – 18:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δορυλαίου 10-12, 4ος όροφος, Πλ. Μαβίλη. Αντικείμενο της παρουσίασης θα αποτελέσουν οι δραστηριότητες, τα οικονομικά μεγέθη και τα υπό εξέλιξη επενδυτικά σχέδια του Ομίλου.

Συνέδρια

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου - (ΣΕΔ) διοργανώνει το δεύτερο Πανελλήνιο Χρηματιστηριακό Συνέδριο με κεντρικό θέμα: ”Η προστασία του επενδυτή στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά”. Το συνέδριο πραγματοποιείται στις 10:00, στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών (Σοφοκλέους 10), υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και με τη στήριξη του Συνδέσμου Μελών Χ.Α. (ΣΜΕΧΑ), της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών Χ.Α. (ΕΕΕΧΑ) και του Συνδέσμου Εισηγμένων Εταιριών

(ΣΕΙΣΕΤ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v