Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η ΔΕΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου. Οι Έμπεδος και Σέλμαν πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της ΒΙΟΣΩΛ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 9:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, στη Νέα Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερησίας διατάξεως: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει για τη διάθεση και τακτοποίηση με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. - Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

2. Έγκριση τροποποίησης συμβάσεων με ιδρυτές, μέλη Δ.Σ. και λοιπά πρόσωπα του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920.

3. Έγκριση αναπλήρωσης κενών θέσεων μελών του διοικητικού συμβουλίου. 4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε.: Έκτακτη καταστατική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, οδός Ακαδημίας 20, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Προσαρμογή του Καταστατικού στις διατάξεις του Ν. 3156/2003 σχετικά με τα ομολογιακά δάνεια.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (από 0,48 ευρώ).



Οικονομικά αποτελέσματα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v