Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 28.245 νέες (ΚΟ) μετοχές της Τράπεζα Κύπρου, ενώ εκποιούνται οι 2.260 (ΚΟ) μετοχές της Εθνική τράπεζα. Επίσης, οι Τιτάν, Cosmote και Folli - Follie ανακοινώνουν τα αποτελέσματα 9μήνου, ενώ η Δάριγκ πραγματοποιεί γ.σ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

Ο. ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ Α.Β.Ν.Ε.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στην οδό Αρεθούσης 110, Χαλκίδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός των ιδιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν. 3016/2002.

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με (α) κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων και (β) μετρητά υπέρ στρατηγικού επενδυτή και έκδοση νέων μετοχών με τιμή 0,4 ευρώ ανά μετοχή.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

4. Έγκριση της σχέσης της Εταιρίας με την Ευρωπαϊκή Συρματουργία ΑΕ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 28.245 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή χρεογράφων σε μετοχές. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 437.534.131 (ΚΟ) μετοχές.

* Εκποιούνται, σύμφωνα με την αριθ. 8/285/23.10.2003 Απόφαση του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι 2.260 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ”, σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης + 5% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του ΧΑ της 20/11/2003.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Τιτάν, Cosmote και Folli - Follie ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το συνέδριο φυσικού αερίου ”AERION 2003” στο εκθεσιακό κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Το συνέδριο διοργανώνεται από την LDK Consultants και θα διαρκέσει έως τις 23 Νοεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών Οκτωβρίου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γερμανία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v