Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Νίκας πραγματοποιεί επαναληπτική γενική συνέλευση, ενώ η Τηλέτυπος ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου. Επίσης, με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών της νέας θυγατρικής εταιρίας του ομίλου Emporiki Bank, Emporiki Credicom, πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Αγ. Στέφανο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5, παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας.

3. Επικύρωση των Ιδιοτήτων των ανεξάρτητων, από 29/06/2001 (απόφαση Γενικής Συνέλευσης) εκλεγμένων μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρα 4 και 6 του Ν. 3016/2002 και του Ν. 3091/2002.

4. Εκλογή δύο Διευθυνόντων Συμβούλων.

5. Τροποποίηση του άρθρου 21 παρ. 2 του καταστατικού της εταιρίας.

6. Διάφορες άλλες ανακοινώσεις.

7. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης για την υπογραφή και επικύρωση του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης.

Διάφορα

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ”Αθήνα” πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα ”Diversity Management: Διαχείριση Θεμάτων Ισότητας και Πολυμορφίας στον τομέα της Απασχόλησης”, στις 11:00, στα γραφεία του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Η ικανοποίηση του καταναλωτή ως πρόκληση ή ευκαιρία για βελτίωση”, στο Ιωνικό Κέντρο κάτω από την Ακρόπολη, στην Πλάκα.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Τηλέτυπος ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της Emporiki Bank, Γιάννης Στουρνάρας, με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών της νέας θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου, Emporiki Credicom, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00, στο ισόγειο των γραφείων της νέας εταιρίας, επί της Λεωφόρου Συγγρού 187. Η Εμπορική Credicom Τράπεζα ΑΕ είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Emporiki Bank με τη Sofinco, θυγατρική της Crédit Agricole.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Νέες κατασκευές κατοικιών Οκτωβρίου.

- Άδειες κατασκευών Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v