Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι Μυτιληναίος και ΜΕΤΚΑ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου. Επίσης, οι μετοχές της EFG Eurobank Ergasias είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με βάση κάποιες εταιρικές μεταβολές από την ΑΜΚ λόγω της πρόσφατης συγχώνευσης με απορρόφηση της Επενδύσεις Αναπτύξεως.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με βάση τις εξής εταιρικές μεταβολές από την ΑΜΚ λόγω της πρόσφατης συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΕΕΧ”: α) Ακύρωση & διαγραφή 2.088.749 ιδίων (ΚΟ) μετοχών της Τράπεζας που είχαν αποκτηθεί προς στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής.

β) Ακύρωση και διαγραφή 448.500 (ΚΟ) μετοχών της Τράπεζας που ανήκαν στην εταιρία ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΕΕΧ.

γ) Έκδοση 2.537.249 νέων (ΚΟ) μετοχών με βάση τις σχέσεις ανταλλαγής: i) κάθε μέτοχος της απορροφώσας ανταλλάσσει 1 παλαιά μετοχή με 1 νεοεκδιδόμενη μετοχή, ii) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης ανταλλάσσει 6,4 παλαιές μετοχές με 1 νεοεκδιδόμενη μετοχή.

δ) Αύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής σε Ευρώ 2,95 (από Ευρώ 2,89). Στις 18/11/2003, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 314.550.885 (ΚΟ) μετοχές.

Διευκρινίζεται ότι επειδή η προσαρμοσμένη τιμή συμπίπτει με την τιμή κλεισίματος της μετοχής της εταιρίας, δεν υπάρχει διαφοροποίηση στα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής που ορίζει η αριθ. 24/273/10.6.2003 απόφ. του Δ.Σ. της Ε.Κ.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 13,68 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Μυτιληναίος και ΜΕΤΚΑ ανακοινώνυν τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Συνεντεύξεις τύπου

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Φυσικού Αερίου ”ΑΕRΙΟΝ 2003” που θα λάβει χώρα στις 20-23 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), η διοργανώτρια εταιρία LDK Consultants και οι χορηγοί της Έκθεσης ΔΕΠΑ ΑΕ και ΕΠΑ Αττικής ΑΕ, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, στις 12:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο ”Τιτάνια” (αίθουσα ΝΙΚΗ), όπου θα δοθούν στοιχεία και για τη διείσδυση του φυσικού αερίου σε όλη τη χώρα.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Οκτωβρίου.

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Οκτωβρίου.

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v