Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ”ΠΛΑΣΔ” της Plias στο ΧΑ, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη AMK με καταβολή μετρητών, ενώ η διαπραγμάτευση των μετοχών της Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες διενεργείται σε καθεστώς ειδικής διαπραγμάτευσης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

Η πρεσβεία της Κύπρου και το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Κυπριακό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, εκδήλωση με θέμα: ”Κύπρος: Διεθνές κέντρο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών”, στις 19:30, στο ΕΒΕΑ (αίθουσα ”Ερμής”).

Η ΔΕΗ ΑΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”ΔΕΗ ΑΕ - Ισχυρή, πολυμετοχική, με δυναμική προοπτική ανάπτυξης”, στις 17:00, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (αίθουσα ”Silk”).

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την από 6/11/2003 απόφαση του ΔΣ του ΧΑ, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ” διενεργείται σε καθεστώς ”Ειδικής Διαπραγμάτευσης” και μεταφέρεται στην ”Αγορά Α”.

* Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ”ΠΛΑΣΔ” της εταιρίας ”PLIAS ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ” στο ΧΑ, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Η λήξη της άσκησης του δικαιώματος προτίμησης έχει οριστεί στις 18/11/2003.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Τιμές εισαγωγών – εξαγωγών Οκτωβρίου.

- Εμπορικό ισοζύγιο Σεπτεμβρίου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v