Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 440 (KO) μετοχές της Εγνατία τράπεζα, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των 29.272.320 (ΚΑ) μετοχών της Επενδύσεις Αναπτύξεως στο ΧΑ λόγω συγχώνευσης. Επίσης, οι Πειραιώς Leasing, ΕΤΒΑ Leasing και F.G. Europe πραγματοποιούν γ.σ., ενώ η ΕΛΠΕ ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ETBA LEASING A.E.: Β’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:30, στην αίθουσα συνελεύσεων του κτιρίου της ΕΤΒΑΒΑΝΚ ΑΕ στην Αθήνα, Λεωφ. Συγγρού 87, 11745 Αθήνα (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και ειδικότερα: (α) Έγκριση του από 31.3.2003 ισολογισμού μετασχηματισμού της Εταιρίας. (β) Έγκριση της από 31.07.2003 έκθεσης ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή κ. Γιάγκου Χαραλάμπους της ελεγκτικής εταιρίας ΚΡΜG Kυριακού Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. (γ) Έγκριση του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρίας με την ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, καθώς και έγκριση της αναφερόμενης σε αυτό σχέσης ανταλλαγής. (δ) Έγκριση της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/20 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου επί του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

2. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και την διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης για το σκοπό αυτό.

3. Έγκριση των μέχρι τώρα πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των Εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτών για τον σκοπό της συγχώνευσης.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του κτιρίου ΕΤΒΑ στην Αθήνα, Λεωφ. Συγγρού 87, 117 45 Αθήνα, (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ”ΕΤΒΑLEASING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ” και ειδικότερα: α) Έγκριση του από 31.3.2003 ισολογισμού μετασχηματισμού της απορροφώμενης ”ΕΤΒΑLEASING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ”. β) Έγκριση της από 31.07.2003 έκθεσης ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή κ. Μιχάλη Χατζηπαύλου της ελεγκτικής εταιρίας Deloite & Touche. γ) Έγκριση του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρίας με την ”ΕΤΒΑLEASING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ” με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, καθώς και έγκριση της αναφερόμενης σε αυτό σχέσης ανταλλαγής. δ) Έγκριση της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/20 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου επί του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης

2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας: α) κατά ποσό Ευρώ 50.681.030,40 με έκδοση νέων μετοχών λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΕΤΒΑLEASING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ”, β) κατά ποσό Ευρώ 581.313,60 με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού προς το σκοπό της στρογγυλοποίησης και αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 3,00 Ευρώ σε 4,40 Ευρώ.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας ως συνέπεια των πιο πάνω αποφάσεων.

4. Χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση των κλασματικών δικαιωμάτων που ενδεχομένως θα προκύψουν από την αύξηση κεφαλαίου.

5. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της ”ΕΤΒΑLEASING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ” και την διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης για το σκοπό αυτό.

6. Έγκριση των μέχρι τώρα πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των Εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτών για τον σκοπό της συγχώνευσης.

7. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

F.G. EUROPE Α.Ε.: Εκτακτες γενικές συνελεύσεις των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 14:00 και 15:00 αντίστοιχα, στην έδρα της εταιρίας, επί της Λ. Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών για εξυγίανση της εταιρείας δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών από 0,32 ευρώ σε 0,30 ευρώ.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί Μετοχικού Κεφαλαίου.

3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον πρόεδρο της Εμπορικής Τράπεζας, Γιάννη Στουρνάρα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 440 (KO) μετοχές της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 85.185.689 (ΚΟ) & 10.166.024 (ΠΟ) μετοχές.

* Παύει η διαπραγμάτευση των 29.272.320 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΕ” στο ΧΑ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS AE”.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνει στις 13:00 τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2003.

Παρουσιάσεις

Πραγματοποιείται παρουσίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εισηγμένων εταιριών (Ελληνική Υφαντουργία, Νεοχημική Λ.Β. Λαυρεντιάδης, Forthnet και Χατζηιωάννου Συμμετοχών & Παροχής Υπηρεσιών) στις 16:30, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Telestet και η Eurobank Cards πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, στις 12:00, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Ζάππας”).

Η Ένωση Επιχειρήσεων Αλουμινίου εν όψει συνεδρίου για το αλουμίνιο, τις κατασκευές και τα προϊόντα, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00, στη Βίλα Καζούλη (Κηφισίας 1).

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή Σεπτεμβρίου.

- Εμπορικό ισοζύγιο Σεπτεμβρίου.

- Προκαταρκτικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Οκτωβρίου.

Γερμανία

- Προκαταρκτικά στοιχεία ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

- Εκτιμήσεις για το δείκτη ZEW Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v