Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η Coca - Cola 3Ε ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ η Έμπεδος πραγματοποιεί έκτακτη γ.σ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.873.463 νέες (ΚO) μετοχές της Περσεύς, που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας στην οδό Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, στην Νέα Κηφισιά Αττικής, με τα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει για τη διάθεση και τακτοποίηση με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων - Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

2. Έγκριση τροποποίησης συμβάσεων με ιδρυτές, μέλη Δ.Σ. και λοιπά πρόσωπα του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920.

3. Έγκριση αναπλήρωσης κενών θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Στα πλαίσια επίσκεψης του στη Ρουμανία για την υπογραφή διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, πραγματοποιεί συναντήσεις με τον πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Ασφάλειας της Ρουμανίας, Razvan Ionescu, καθώς επίσης και με τον πρωθυπουργό, Adrian Nastase, τον υπουργό Εξωτερικών, Mircea Geoana και με τον πρόεδρο της χώρας, Ion Iliescu.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.873.463 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔ. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΒΕΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 17.240.776 (ΚΟ) μετοχές.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Coca - Cola 3Ε ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2003.



Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Σεπτεμβρίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Η πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου για θέματα λειτουργίας της πόλης κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, στις 14:30, στο Συνεδριακό Κέντρο της Οργανωτικής Επιτροπής στη Νέα Ιωνία (κτίριο Η).

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας (Στουρνάρη 73 -75) με θέμα : ”Τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Ηλεκτρικής Ενέργειας – Η θέση της ΓΕΝΟΠ για την απόφαση της αδειοδότησης του ΔΕΣΜΗΕ για την ανάθεση κατασκευής εργοστασίου παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με αεροστρόβιλους στην περιοχή”.

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Εμπορικό ισοζύγιο Σεπτεμβρίου.

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v