Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Έλτον και Χαλυβδοφύλλων πραγματοποιούν έκτακτη γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της Profile είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής που κλιμακώνεται από +12% έως +18%.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στον Δήμο Κηφισιάς Αττικής (οδός Ανδρ. Μεταξά 5), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης κεφαλαιοποίησης αποθεματικών που προέρχονται από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με έκδοση δωρεάν μετοχών.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

3. Έγκριση συμμετοχής σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρίας ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε.

4. Διάφορα θέματα ή ό,τι άλλο ήθελε προταθεί από τους κ. μετόχους.

ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 9:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Θηβών 210, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προσδιορισμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου σε εκτελεστικά, μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά, σύμφωνα με τον Ν.3016/02.

2. Τροποποίηση του άρθρου 3 - Σκοπός - του Καταστατικού της εταιρείας.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”PROFILE Α.Ε.Β.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο +12%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η αριθ. 3/216/17.5.2001 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +18%.

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) σε συνεργασία με το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Χ.Κ.Θ.), πραγματοποιούν στις 17:00-20:00, στην Αίθουσα του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Κατούνη 16-18, Θεσσαλονίκη), επενδυτική ημερίδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των εξής εταιριών: ΑΒ Βασιλόπουλος και Logismos Μηχανολογιστική.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων (Οκτώβριος).

- Κατασκευαστικές δαπάνες Σεπτεμβρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v